Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

А викаш нема страшно най много си посегне с някой зеленчук, аз пък са уплаших да ней вав ваната с нещо вибриращо на ток ... ужас

Споко Бластер, повечето уреди са водоустийчиви, а някои имат опция за залепване на стената или пода. Със сешоар във вана не влизам.

Ооо Нанди как е при тебе мокричко ли е...

Щом те видя - винаги ! Ти как си ? Мокричък ?

То и аз кат те видя и почва да ми играй едното око, ши познайшли

И на тебе ли ти се отвори третото око ? Брей, ако не съм аз кой ше ви отвори очите ?

Заповядай!

А, не така ! Знаеш ли колко народ ги чакаме тия 1000 евро.

Ясно, пак няма да има почерпка :(

А, Уни, остана без мастика :)

Да, ама поне Муни ни удостои с присъствието си. Стига ни тая награда :)

Ясно, пак няма да има почерпка :(

Що бе? Къде остана въображението? Много меркантилни сте станали :(

Писах и веднага се разкихах, начи! ГолЕмо споменаване, големо чудо!

Ако умра ил загина .... пейте си я като се сещате за мен 8)

Мислиш ли, че ако имах нямаше да ви ги дам?! Ей така, да се почерпите.

Отделно, че пропуснах за рожденият си ден да ви почерпя онзи ден, но карай, следващия път :)

Хайде лека ви! Разпускайте на воля, аз си имам ... ангажименти :)
Покорно моля за извинение, че ще се оттегля.

Ти пък, ша умираш, никой не пускам преди мен от форума, завардил съм портата.
Иначе аз си се черпя де, и за здравето на всички :beer:
Що бе? Къде остана въображението? Много меркантилни сте станали :(

Писах и веднага се разкихах, начи! ГолЕмо споменаване, големо чудо!

Ако умра ил загина .... пейте си я като се сещате за мен 8)

Отделно, че пропуснах за рожденият си ден да ви почерпя онзи ден, но карай, следващия път :)

Е, и ние знаехме, че ги нямаш, ама защо ти трябваше тогава толкова високомерно да обявяваш тая награда ? Извинена си - приятни ангажименти.

Чакай, къде тръгна? :)
Темата е много постна без тебе.

Честит рожден ден на патерици :) Можеше и виртуално да ни почерпиш :) Да си жива, здрава и много щастлива.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Чакай, къде тръгна? :)
Темата е много постна без тебе.

Ами мисля, че за някои "постна" означава и спокойна без излишни дрязги и неразбирания. Както винаги поемам изцяло вината.

Добрата новина е, че ми изкристализира значението на "разпускане" и вече мисля да ... не ви натоварвам :)

Отделно, да не забравя, да Благодаря за това, че въпреки финансовата ми невъзможност (едва ли сте повярвали в надменното ми подхвърляне и провокация) изпълнихте успешно мисията по връщането на ценен "кадър"! Наздраве.

И не на последно място ... все пак не забравяйте и да разпускате след разпускането ... освен, ако това тук не е напълно достатъчно.

До скоро.

Ами мисля, че за някои "постна" означава и спокойна без излишни дрязги и неразбирания. Както винаги поемам изцяло вината.

Добрата новина е, че ми изкристализира значението на "разпускане" и вече мисля да ... не ви натоварвам :)

Отделно, да не забравя, да Благодаря за това, че въпреки финансовата ми невъзможност (едва ли сте повярвали в надменното ми подхвърляне и провокация) изпълнихте успешно мисията по връщането на ценен "кадър"! Наздраве.

И не на последно място ... все пак не забравяйте и да разпускате след разпускането ... освен, ако това тук не е напълно достатъчно.

До скоро.
Ами виж как монотонно върви приказката като те няма.
Няма страст, няма емоции... :rolleyes:

Разчитаме на теб да ни поразбуташ малко въображението.
Поразбуташ, още провокираш.

Каси не си тръгвай щом поемаш вината поеми и ено уйски отлежало аз та черпя

Стига де! Ще ме разплачете ... :)
Сериозно, оценям доброто ви отношение и че не съм ви отблъснала с изблиците си по-скоро, но съм си такава емоционална ...
Не винаги може да се пише ... философски и да се разсъждава над проблеми или казуси.
За това написах, че ви разбирам. Не съм иронична. Напротив. Просто аз ... търся други неща в комуникацията по форуми. Вероятно е претенциозно, но нямам време да си чатя.

Трябва да разходя кучето, да сложа вечеря на детето, да му обърна внимание и да си легна, за да си почина :)
Някак тривиално, но все пак пишейки тук е отделяне на внимание и време. А аз не мога.
Съжалявам.
Ако се сетя нещо интересно или мога да се включа, разчитайте на мен. Поне някак да обезпеча обещанието си :)

Лили, мерси за пожеланията! Всичко да ти се поднесе по много ... когато не очакваш, за да се зарадваш.

Поздрави!

На никой, не му е леко, може-би много малко са хората в форума които нямат проблеми, това не значи, че трябва да падаш.
Язе съм жив пример, за туй как може да се срине едно бъдеще. Така-че стягай се и не падай в дупката колкото мен, че подхлъзнеш ли се спирачките не държат. ;)
Пък стегнеш ли се всичко почва да се нарежда и да пълзиш малко по малко нагоре. ;)

До скоро.

Горе