Дефакто за теб и вероятно за други от по-новите мембъри Предприемач се явява аналог на абв форума?
Забавно
Аз форума на бг мама го уважавам заради начина да се помага на самотна майка или дете в нужда. Страшна сила е форума тогава.
nandibandi, за теб намирам всичко:lol:
Дупер. Това е рядко срещан талант и още повече ми се издигаш в очите...Не позна. Аз мога да се сърдя и флегматично и безстрастно.
Има и много точни потребителки, просто има една-две от наистина старите, които не им ли се озъбиш, не им ли свиеш сармите, ама така че да не си за бан, значи няма как да вирееш на едно място с тях и да пишете по едни и същи теми. Аз пък точно в благотворителните теми много съм се ядосвала, добре, че има няколко от потребителките, които вече всичко са виждали и всякакви лъжи са чували и наистина много са помагали, защото доста от пишещите имат много тъп стаден инстинкт и са лековерни.Аз форума на бг мама го уважавам заради начина да се помага на самотна майка или дете в нужда. Страшна сила е форума тогава.
nandibandi, за теб намирам всичко:lol:
Аничка, ТрогнАх се ! Новите курсове по грим и прическа - кога ? Че имам да пиша едни теми..
Касиопея като влезе следващия път след страница 300, да каже тя ли е от форума на abv, за да знам дали да ходя при Пищова да ме пори за 8 кебапчета:lol::lol::lol:
Аз не че нещо, но може ли да поуточниш, защото не те разбрах?
Първо, наистина не съм в час от последните ви 100 страници, признавам!
Днес влязох, да видя темата "за терасата", защото ми беше любопитно и ... така.
А за форумът "абв" дай някакъв линк, където (ако смяташ, че съм от злобно-посрещналите те) да видим, дали имам сестра или само еманация някаква.
За Митьо Пищова ... бррррр ... "да те пори"??? никога не бих употребила такъв изказ и вероятно отново ме бъркаш с някой/я.
Като цяло, се надявам, че и ти разпускаш по твой си начин, но не мисли, че ще се засрамя от участието си по други места.
Места, от които, ако трябва да съм честна съм завързала много добри приятелства и във времена, когато наистина имах нужда от хора (макар и виртуално) на моя страна.
Така че, ако ти преча мога и да не влизам, но мисля че желаещите да го правя ще надделеят въпреки неоснователната ти предубеденост.
Но по логиката на Ноке приемам, че ти си просто "пипер", за да е интересно.
Охххх, аз се зачекнах в друга тема и ви изоставих, хайде :beer:
Каси, ако не си забелязала, тук се веселим. Ако мислиш да стоиш в тая тема ни спести 200 редовите си тиради и не прави излишни интриги. Ако искаш да се забавляваш - стой, ако искаш да се дърляш иди другаде. Досега се справяхме чудесно без теб. А това, че мъжете те канят не го приемай за чиста монета - сама си видяла, че те уважават не повече от нас и вината за това си е твоя - не се сърди.
Какви интриги? Просто попитах за линк, хем и вашето любопитство да се удовлетвори ... еееее че негостоприемно Нанди не е хубаво така.
Съжалявам, не съм такава, но на теб ти нямам доверие вече. Днес си мазна и добричка, утре пак ще си покажеш рогата. Нашето любопитство не е чак толкова голямо, просто се шегуваме.
Въх, ако знаете какво стана. Отивам да си купя цигари, връщам се, не мога да си отворя вратата. Ужас, айде, ще спя във входа, обаче си бях забравила запалката горе. Добре, че един комшия успя да я отвори. То се заключило и горното резе, хич не се сетих да проверя.
А, Блинки, все забравям да се възхитя - много хубави сватбени снимки
Как да го напиша без да те засегна и да не се чувстваш като "дружинната ръководителка" на темата?
Дреме ми на шишарката дали и какво доверие ми имаш. Замисли се, как и защо си позволяваш да имаш доверие към виртуални участия.
Мазна може да е манджата ти, аз по принцип съм нещо друго, но за "добричка" трябва да си го заслужиш.
В конкретния случай, колкото и да ти е неприятно, двама мъжи изразиха желание да пиша и да остана, защо виж си сама назад по коментарите.
Така че, недей да говориш от името на всички и тяхното любопитство.
Още по-добре, когато имам мнение, въпрос и отговор към някого конкретно, а не към теб, бъди така ... възпитана и съобразителна, да оставиш събеседникът да отговори. Иначе излиза, че той е инфантилен и малоумен и не може сам да се сети какво и как.
Рогата ми, също трябва да се заслужат. За сега предпочитам само да ги ползвам за красота- справка новият филм с Анджелина Джоли 8)