Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Дал Бог добро! :roll:

Ти, сега как ще ги/ни впечатлиш каките и батките? Примерно ... имаш ли мотор? Има нещо много секси в пичовете с каски и такива екипирани на бързи машини :)
Много искам някой ден да си купя мотор и да си джиткам 8)
А не искаш ли ти да си мотор и да те джиткат? :)

А не искаш ли ти да си мотор и да те джиткат? :)

Ха-ха.
Това е друга тема, но нещо си "заплют" и ако ти отговоря искрено ме и заплашват, да не си изпатя :(

Иначе, искам, защо не. Това са си съвсем нормални неща за големи хора 8)

А защо да ви впечатлявам? :) Аз и сега се радвам на достатъчно внимание от живота.
Поздрав, за който иска :)
[video=youtube;uhYMVwn3pJw]https://www.youtube.com/watch?v=uhYMVwn3pJw[/video]

Не че се налага, просто питам? Щом не те влече разнообразието, остани си с вниманието и радостта от живота (каквото и да значи "внимание от живота" :))

А защо да ви впечатлявам? :) Аз и сега се радвам на достатъчно внимание от живота.
Поздрав, за който иска :)
[video=youtube;uhYMVwn3pJw]https://www.youtube.com/watch?v=uhYMVwn3pJw[/video]

Благодаря, поздравих се! Зарята на края беше върха!

Добро утро на всички.

Мите, какъв е тоя нов аватар ? Тва да не е стъпването ти на острова и посрещането лично от нейно величество ?

Мите, какъв е тоя нов аватар ? Тва да не е стъпването ти на острова и посрещането лично от нейно величество ?

Горе долу - влюби се баба "куин" от раз в галантния морски вълк :)

Горе долу - влюби се баба "куин" от раз в галантния морски вълк :)

Че кой не би ? Въпроса е защо вече няма да виждаме приятната му физиономия и осанка ? Тая снимка е бая дребна и вълка не се вижда добре, особено от късогледите почитателки.

Че кой не би ? Въпроса е защо вече няма да виждаме приятната му физиономия и осанка ? Тая снимка е бая дребна и вълка не се вижда добре, особено от късогледите почитателки.

Хахах, не знам - реших малко по ретро снимка, пък това место ми е любимо, скоро не съм минавал от там и може би носталгия. Скоро ще извъртим друго фото, въпрос на настроение.

Ти как си днес, писа ли вече?

Хахах, не знам - реших малко по ретро снимка, пък това место ми е любимо, скоро не съм минавал от там и може би носталгия. Скоро ще извъртим друго фото, въпрос на настроение.

Добре съм, благодаря че попита. Пиша яко, щото шефа даде новите задачи и е увеличил броя на думите, та сега трябва да опъвам ластика още повече. Ти как си ? Спа ли тая нощ или не можа от джиткане по тесните пътечки на тая скръндза- баба куин ?

Добре съм, благодаря че попита. Пиша яко, щото шефа даде новите задачи и е увеличил броя на думите, та сега трябва да опъвам ластика още повече. Ти как си ? Спа ли тая нощ или не можа от джиткане по тесните пътечки на тая скръндза- баба куин ?

Първо реших да се преборя с една чаша бордо за приспиване и след малко ще се гътна.

А кое е това мЕсто?

Не съм спал, сега ще лягам.

Е, сега - писането ти спори, като гледам и тук успяваш и статии пишеш - добра си!

Нали знаеш, че жените са мултифункционални уреди. Могат да вършат 100 неща едновременно без проблем, а и чакам по-късно да ми гостува един мнооого сладък Гого, та искам да поотметна от работата до тогава.

Първо реших да се преборя с една чаша бордо за приспиване и след малко ще се гътна.

Имаш нужда от допълнително приспиване, след като не си спал ? Да идвам ли ?

А кое е това мЕсто?

Не е грешно, това че имаш пропуски не е фатално!

Според данните от Българския национален корпус формите място и мястото са доминиращи. Съотношението между употребите на място и место е 183 043:1450, а на мястото и местото – 75 886:390.

Тук съм, чакам - наистина имам нужда от приспиване

Как го предпочиташ, с интензивно изпотяване или нежно-приспивно с полюляване ? Да знам как да се подготвя...

Заграденото го пазят мацки, като тая от снимката на Муни и точно така държат пушката - доближаването на забранената територия е на ваша отговорност. Лиле, добрютро !

Добрютру :)

Минавам само да си маркирам територията.

п.п. Повече хладни оръжия харесвам :)

Не е грешно, това че имаш пропуски не е фатално!

Според данните от Българския национален корпус формите място и мястото са доминиращи. Съотношението между употребите на място и место е 183 043:1450, а на мястото и местото – 75 886:390.

Попитах за мЕстоположението, което харесваш? Наименование? История?
А ти нещо друго си ми обяснил ...
Мерси все пак за информацията.

Как го предпочиташ, с интензивно изпотяване или нежно-приспивно с полюляване ? Да знам как да се подготвя...

днес, предпочитам второто - люш, люш....

Ето и нещо подходящо за вино, ако има някой да прави компания:

[video=youtube;fR28wEpPD5U]https://www.youtube.com/watch?v=fR28wEpPD5U[/video]

Горе