бе 21 години не ми е свършило търпението май опира до човека
Приемете, че има хора, които не могат да си представят, че ще живеят с един и същ човек постоянно и може би това е причината да търсят други връзки. И аз не го разбирам това с любовниците, но не сме еднакви:wink:
Аз съм си изградил като мнение, че мъжете повече изневеряват в първите години на връзката/брака, докато жените след това, точно когато мъжете се кротнат.
Човече, ти си за музея ! Браво на теб, тогава ! Моята лична философия е, че хората не са моногамни по природа, поне не завинаги, ти явно си пингвин - мисля, че те се обвърваха за цял живот, без някоя институция да ги принуждава.:lol: Разбира се, че зависи от конкретния човек, шегувах се.
Аничка-баничка, благодаря за снощното задоволяване на любопитството ми към пищова ! Хората са различни и това е най-хубавото на живота, аз лично не мога да съдя никой. За всяко действие си има причини..
Ние с Лили те разконспирирахме:-o Влизаш набързо, за да не дадеш селфи - дай селфито веднага !:twisted:
не съм за музея бе заглеждам се - и аз съм човек, ама до там... нещо не ме дърпа да продължа... като се замисля какъв ще ми стане живота - смс-и, мейли, лъжи, прикривания, значително повече разходи, умора, да търча от среща на среща, да живея в страх да не ме хванат... я предпочитам да се прибера да пия една ракия и да полея цветята... и да се порадвам на жена си без да ми тежи неизказаното на сърцето
Решението е да се търси жена, с която заедно да имате любовница..
Веднага давам
Виж файлът 10093
Решението е да се търси жена, с която заедно да имате любовница..
... трябва всичко да е хармония, затова заедно и любовникЪТ :twisted:
хмммм то си има и предимства това груповия секс - винаги можеш да се скатаеш :lol:
я кажете групажа бройка ли се за изневяра, когато нейде сред дупетата е и това на половинката?
По-скоро за поредния банкет, на който трябва да влачиш и ремаркето.:lol:
Ееее, не гръмна ми главата днес. Ще си ходя по рано. Тия около Лъвов мост разглобиха всичко. Ако някой ще минава от там да си вземе танка и много нерви.
ако го губиш в тълпата има ли значение? :lol: