Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ами, правех едни неща, ама май за тази вечер вече приключих. Прането е интимна дейност - поне 3 вечери на свещи трябва да има преди някой да си даде мръсното бельо на друг, за да му го изпере. Даже и на пералня :)
Какви работи научава човек тука...
Това мястото му е у някой наръчник.
Или блог пост - виждам вируси (viral) да пъплят из тоя битово-романтичен практицизъм.

Е, глупости :)
Тая тема съвсем битова стана, откак се оказа, че са ни малко естрогените :)
Всъщност намирам това за доста естрогеново.

Какви работи научава човек тука...
Това мястото му е у някой наръчник.
Или блог пост - виждам вируси (viral) да пъплят из тоя битово-романтичен практицизъм.

Ауч :) Не се и надявах толкова скоро да внесеш от самобитния си тестостерон в темата :) Направо ми се повиши естрогенът :)

Ауч :) Не се и надявах толкова скоро да внесеш от самобитния си тестостерон в темата :) Направо ми се повиши естрогенът :)
Ти в туй ако видя тестостерон, остава да тура една снимка на Гого Лозанов и ще се получи естрогенова експлозия у темата....

Ти в туй ако видя тестостерон, остава да тура една снимка на Гого Лозанов и ще се получи естрогенова експлозия у темата....

Аз във всяка твоя дума виждам тестостерон :) Не слагай Гого, че няма да мога да се освестя :)

Добро Утро на петък 13-ти ! Има ли фаталисти ?:D

Нанди, добро утро :)
Как си днес?

Нанди, добро утро :)
Как си днес?

Благодаря Гога, добре съм. Пих си хапчетата, даже и виагра взех... Ти ? Тудей какво ще го играеш ?

Благодаря Гога, добре съм. Пих си хапчетата, даже и виагра взех... Ти ? Тудей какво ще го играеш ?

Ей с тия хапчета бре :)
Добре съм аз, днес мисля да съм тракториС

Ей с тия хапчета бре :)
Добре съм аз, днес мисля да съм тракториС

ТракториС е добре, значи и ти днес си на къра... Направи си шапка от вестник да не слънчасаш.:)

Е тя е готова още от вчера вечерта 8)

Като родени на петък 13-ти и живеещи в ап. с номер 13? Има :|

Браво бе, Атис. Жалко, че ми изпогазиха черните котки - можех да ти подаря една ...:wink: Аз не съм фаталист и обичам всякакви котки да ми минават път и да ми се мотаят в краката..

Браво бе, Атис. Жалко, че ми изпогазиха черните котки - можех да ти подаря една ...:wink: Аз не съм фаталист и обичам всякакви котки да ми минават път и да ми се мотаят в краката..

Аз не съм по тия суеверия ;)

Горе