Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Рапорт приет :lol:

До тук двама мърдащи и един шаващ - ако броим мене..:wink:

Уни, къде е народа, ква е тая разпасана команда - липсва дисциплина и май трябва да взимам каиша. :-o

До тук двама мърдащи и един шаващ - ако броим мене..:wink:

Уни, къде е народа, ква е тая разпасана команда - липсва дисциплина и май трябва да взимам каиша. :-o

каиша? по-добре направо верига :)

sado-mazo.jpg

звучи интересно. да се приложи и снимков материал... може и видео със замацани очи (ако сте чак толко срамежливи)

А, нандито ме сложи в ъгъла голичъък и уж щеше да ме наглежда и избяга :(
Охо, разпускате гледам :)

Я да видя кой не слуша - настроена съм да наказвам..:wink:

Лиле, добре дошла, липсваше ни.

Давам с удоволствие, ама малко по-късно, че днес съм леля и сега ще хапнем с децата. После съм на ваше разположение..:rolleyes:

Давам с удоволствие, ама малко по-късно, че днес съм леля и сега ще хапнем с децата. После съм на ваше разположение..:rolleyes:

Ах, добре тогава :) Явно не можем да се улучим напоследък активните спамаджии едновременно в спам моуд :)

Ето ме, да започваме..:)

От: От: Предприемачеко разпускане!

каиша? по-добре направо верига :)

звучи интересно. да се приложи и снимков материал... може и видео със замацани очи (ако сте чак толко срамежливи)

Интересено ти е - искаш да си пръв ? Щом искаш верига, няма проблем, ама ти си женен и няма да е нещо ново за теб.

Хората вероятно разбраха, че няма да има селфита и изгубиха интерес. Поне постнете нещо сексуално провокативно за освежаване на темата.

Хората вероятно разбраха, че няма да има селфита и изгубиха интерес. Поне постнете нещо сексуално провокативно за освежаване на темата.

Ами, направи го ти де. Имаме нужда от сежа дамска кръв - явно към нас с Лили интереса се изчерпа.

п.с. Лиле, хайде де - чакам да спамим.

Да, и аз го забелязвам, че вече няма интерес към нас :( Сигурно и голи селфита да пуснем, пак няма да има файда :(

Май ще се наложи да се върнем на идеята за вибриращите продукти с тоя интерес от страна на мъжете.:( Те поне няма да могат да избягат..

Май ще се наложи да се върнем на идеята за вибриращите продукти с тоя интерес от страна на мъжете.:( Те поне няма да могат да избягат..

Изпуснахме момента да се възползваме май - трябваше, докато имаше желаещи да даряват, щото си спомням, че поне няколко случайно преминаващи през темата имаха желание да дарят при определени условия :-o

Ами, направи го ти де. Имаме нужда от сежа дамска кръв - явно към нас с Лили интереса се изчерпа.

п.с. Лиле, хайде де - чакам да спамим.
Към мен все още няма такъв интерес. Вие двете сте завзели въображението на аудиторията.

Изпуснахме момента да се възползваме май - трябваше, докато имаше желаещи да даряват, щото си спомням, че поне няколко случайно преминаващи през темата имаха желание да дарят при определени условия :-o

Е, да ама ние се заплеснахме по кандидат дарителите и забравихме, че искахме яйца, всъщност. Много тъпо от наша страна :( Дали да не пуснем тема в бизнес раздела, ама тоя път като сериозен зов за помощ - с банкова сметка или поне пей пал ?

Към мен все още няма такъв интерес. Вие двете сте завзели въображението на аудиторията.

Липсва ти единствено постоянство, иначе с тоя ник и тая униформа ще ни отвееш, като горолом. Оказа се, че доста от мъжовете обичат твърдата женска ръка.

Горе