Хеюлоу еврибъди уоцюдуйнк а шизема вкарамено уйски, айде чивръс :wink:
Лопи женки ей, напласкахте ни всики и строени в ъгъла. :-o
А на нас ? Обичам ананас.. може ли ино куктейлче?
Мии ананас увас, в моя бар ща черпя дайкиризи
Засега е добър ама трява сеподобри според прогнозите от сателитаО, бластер как си? Как е млеконадоят?
Няма ли в твоя бар ананас ? Без ананас дайкиризито по-не ми харесва... Ще трябва с нещо да компенсираш
Ши отида си нпарая лятна фашън прическа и шеси сминя аватара скуро, очаквайте включване, стейтунед донтсуйч тивиКато каза дакиризи - кога ще киризим някоя част от теб на селфи? Може и да не е 22-сантиметровата част
Дане разваля куктейла, ама щи сложа и чурешка ко искаш
Твоите куктейли са се прославили из цялата галактика - и да искаш няма да го развалиш. Само една чурешка ли ми се полага, че аз като страр жонгльор исках поне двечки.
Ши отида си нпарая лятна фашън прическа и шеси сминя аватара скуро, очаквайте включване, стейтунед донтсуйч тиви
Ко мойш да връзваш дръжките на чурешките ща призная и цяла вечер ща черпя с куктейли с две чурешки:wink:
Ши отида си нпарая лятна фашън прическа и шеси сминя аватара скуро, очаквайте включване, стейтунед донтсуйч тиви
Лятна фешън прическа на областта с 22 сантиметровото чудо ли ? Няма да превключваме канала, тогава - направо изхвърлям достанционното на компа.
Ооо майне бластер фантастиш йе, кайне афшарин ауфенхалт цузийн
Да, бластер, айде покажи нещо, че се разгорещих вече и даже съм разкопчала две копчета от жилетката в очакване на твоето селфи.