Лили Гагарин
New Member
От: Предприемачеко разпускане!
Нокето и той след като ни научи размерите, избега.
Ето къде било общото Голямата мечкаНе, българин съм си, иначе в Русия съм правен.
Ами идвай, ама да не се блъснеш със скейта
Не съм, бе Уни. Последно обясних как ще те мачка кака Каси и беше реплика към тебе. Просто не смогвам да отговоря на всички - нищо лично !
Лека и рекламации - веднага и в магазина, нали !
Никой не ти се сърди не се прави да не ти пратя кака Каси яхнала метлата да те опука
Сърдита съм ти вече ! Тва па е отразено даже в профила, ама ти не четеш !Абе то и на мене не отговори за духовите инструменти, ама си викам тя сигурно не духа и за това
Тя жената си има кой да яха
Ама ме оставихте без цигари.
А той не знае, че реалните са още по-зле:lol:
Сърдита съм ти вече ! Тва па е отразено даже в профила, ама ти не четеш !
Еми иди до денонощния и тъкмо ще изясниш цената на мастиката.Ама ме оставихте без цигари.
Имаше си точки: смуче - даЕми то един акъл за къде по напред, сега кво да си мисля, като или не съм прочел или съм забравил, що не подгрееш малко... хихихи
Зле, зле колко да са зле?
Имаше си точки: смуче - да
Гълта: с условия...и т.н.
Не съм, бе Уни. Последно обясних как ще те мачка кака Каси и беше реплика към тебе. Просто не смогвам да отговоря на всички - нищо лично !
Лека и рекламации - веднага и в магазина, нали !
Работим с материали на клиента, квото подадат, на тва... божееее - време е и аз да си лягам вече.Ааа уж малко подгряване ми трябва само, ама това за смученето си мислех че е с прахосмукачка, или съм много прост или ми е голяма фантазията ама може ли да се уточни духовия инструмент, щото едно е да свириш на кавал друго на флейта или валдхорна