Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Може да се присъединим по някое време в банята :) Да се поизкъпем, да срешем чорлавите косици и т.н. :)

Бях се усамотил за 5-6 часа, сега ще фокусирам без проблем, ама то сигурно Ви е минал мерака за фото сесия, че като гледам то станало време за ракия

Бях се усамотил за 5-6 часа, сега ще фокусирам без проблем, ама то сигурно Ви е минал мерака за фото сесия, че като гледам то станало време за ракия

Защо :) По ракиено време тамън може и да ни разубедите по-лесно да се поразхвърляме :)

Не съм плешив има матриял, гъст къдрав и рунтав, мхм

Уточнявам все пак - за косата говориш, нали така?

Щом сте убедени, че трябва да се поразхвърлите не щем да ви разубеждаваме
За косата говорех ама и на гърдите съм рунтав, а за други места не казвам

Защо :) По ракиено време тамън може и да ни разубедите по-лесно да се поразхвърляме :)

Супер, таман и времето се по отопли и нема да мръзнете

Татман, таман, ако сипеш и по една ракия ще е идилия - а ако сме на двора под асмата направо няма да имам думи да го опиша:)

Абе, то идилия, ама ми напомни за чорбаджи Марко и домочадието му - Пийте бре, маскари! - ракията не е сред секси-питиетата.

Абе, то идилия, ама ми напомни за чорбаджи Марко и домочадието му - Пийте бре, маскари! - ракията не е сред секси-питиетата.

Ще обърнем другата страница тогава, лято идва - вила, басейн, маса за двама, бяла покривка, изстудена бутилка бяло вино, сьомга със синьо сирене и каперси ( много обичам ) тиха музика......звезди обсипят свода небесен и мили думи.... Така по-добре ли е?

Е, айде сега. На мен романтиката на dnc повече ми легна на сърце от конската. Има и други начини за рошене.
Нанди избяга нещо - сигурно са я поканили някъде под асмата на питие с последващо разхвърляне.

Е, айде сега. На мен романтиката на dnc повече ми легна на сърце от конската. Има и други начини за рошене.
Нанди избяга нещо - сигурно са я поканили някъде под асмата на питие с последващо разхвърляне.

Тук съм, бе. Хвърлям ви по едно око, ама загледах някакъв тъп филм.
Относно рекламата: Аз затова не съм романтична и на каруци не се качвам. Ако бяха толкова хубави, нямаше да изобретят автомобилите.

Тук съм, бе. Хвърлям ви по едно око, ама загледах някакъв тъп филм.
Относно рекламата: Аз затова не съм романтична и на каруци не се качвам. Ако бяха толкова хубави, нямаше да изобретят автомобилите.

Цивилизацията и технологизацията убиха романтиката :) Друго си е да се отъркаляш в сеното с конярчето. Сега кво - най-много на някоя пряснобоядисана пейка в парка да седнеш.

Говорите за рошавост, лято, разфърлане.. пиииниеее.. Та да питам, бръсните ли си гърдичките? Питам мъжете? Надявам се дамите да не ги бръснат.. Мен много ми е кеф да се шляпна на плажа по вълна и да си я навивам около пръста като стар турчин мъниста.

Говорите за рошавост, лято, разфърлане.. пиииниеее.. Та да питам, бръсните ли си гърдичките? Питам мъжете? Надявам се дамите да не ги бръснат.. Мен много ми е кеф да се шляпна на плажа по вълна и да си я навивам около пръста като стар турчин мъниста.

А така, питай ги ти интимните въпроси, щото ако се интересуваме ние, ни пада нивото. Може да ги питаш и дали имат косми в ушите и ако да, дали си ги махат? Бластера не го питай, той си призна, че е рунтав, като Торбалан.

То май вие сте запознати повече, тъй като водите статистика за всички и точкувате. Много ще ми е интересно моето портфолио какво ще е, но по-нататък, че да не ме разстроите преди празниците :lol: :beer:
А така, питай ги ти интимните въпроси, щото ако се интересуваме ние, ни пада нивото. Може да ги питаш и дали имат косми в ушите и ако да, дали си ги махат? Бластера не го питай, той си призна, че е рунтав, като Торбалан.

Горе