nandibandi
Well-Known Member
И аз си имам, ама не го пускам.ама ти знаеш на село какво е климатик????? ти да видиш...
И аз си имам, ама не го пускам.ама ти знаеш на село какво е климатик????? ти да видиш...
Много е забавно да се говори за "чистене на орки" от офисен планктон, който най-вероятно е веган, кара тротинетка и тежи 55 кг (или 155). Ма айде да не се заяждаме, че вие от ППДБ всъщност сте си наши хора. Няма кво да се караме - Васето Терзиев си е наше момче, храненик на Държавна сигурност. Ицо Иванов и на него майка му е горда членка на БСП. И генерал Наско Хентай Атанасов, и той си е червен до мозъка на костите, тъй че трябва да се уважаваме с вас, все пак всички сме комундели.Добре върви засега чистенето на орки.
Интересно какво ще говорите като орките капитулират.
Сигурно затова се прокарва опорката че видиш войната била с НАТО, да имат оправдание за предстоящата загуба.
на теб климатик не ти трябва - има кой да ти духаИ аз си имам, ама не го пускам.
Същото го казват и бягащите наемници. Оставят ги за пушечно месо.Вижте какво казват самите украински мобилизирани - след изстреляни 7-10 патрона и 4 дена в тренировъчен лагер ги пращат директно на фронта и ги зарязват там...
https://ok.ru/video/6037704804992
То си духа и навън, ама ефекта е: вентилатора на фурната.на теб климатик не ти трябва - има кой да ти духа
Какво беше това? Убиха ли хората в колата?
Чакай сега малко. Всички подобни видеа са фалшифицирани, така че не на нас тия! Украинците не правят мобилизация, защото нямат загуби! Питах бабите пред блока и те ми казаха, че Украйна има не повече от 12 000 убити, така че на тях не им трябва да мобилизират нови!Вижте какво казват самите украински мобилизирани - след изстреляни 7-10 патрона и 4 дена в тренировъчен лагер ги пращат директно на фронта и ги зарязват там...
https://ok.ru/video/6037704804992
Да, да.. Така се раждат митове като Буча.Едната укра почна да прави сърдечен масаж на жената(?) ама другия му махна с ръка - един вид "Зай*и! Дай да си одиме..."
Не че имаше мн смисъл де - не е кат да чакаме линейката да пристигне всеки момент.
Същото го казват и бягащите наемници. Оставят ги за пушечно месо.
Ти дори бе ме познаваш, а вече обиждаш. Бива ли такова нещо? Антиваксерчетата като теб са много злобни. Що бе, нали оцеляхте и ви е чиста кръвчицата? Релакс!като гледам вече има ефект от бустерчето Станал си дебил - което е целта на създателите на ваксините
палячо , за разлика от теб аз 3 пъти преболедувах ковид ... та ти дори незнаеш какво е ковидТи дори бе ме познаваш, а вече обиждаш. Бива ли такова нещо? Антиваксерчетата като теб са много злобни. Що бе, нали оцеляхте и ви е чиста кръвчицата? Релакс!
Това повод за гордост ли е? Ми да си се вакснал, аз какво да направя. Твоя си работа, палячУ.палячо , за разлика от теб аз 3 пъти преболедувах ковид ... та ти дори незнаеш какво е ковид
тедка най-голямата ти грешка е да се заядеш с мен... бял ден няма да видиш като те запсувам пък и друго....Това повод за гордост ли е? Ми да си се вакснал, аз какво да направя. Твоя си работа, палячУ.
Изказвам мнение, не се заяждам. Ти се обиждаш, не аз. Това е форум за предприемачи, създаден от Банко и приятелят му. Понеже не ми дреме кой какво мисли, прекратявам този ненужен диалог и се прехвърлям към други теми.тедка най-голямата ти грешка е да се заядеш с мен... бял ден няма да видиш като те запсувам пък и друго....
Каним Ангелина Кулик на почивка при нас след лечението. Ние ще й помогнем да забрави за почивката си в украинския Крим.
И ще й намерим нови нормални Украински родители.
Не беше много отдавна, когато го пуснах това разследване с видеа на някои от екзекуциите (съответстващи на труповете по снимките) ма явно имаш избирателна памет. Лошия къде бучеше, че били с бели ленти, баш тея с белите ленти ги има как ги трепат.Да, да.. Така се раждат митове като Буча.