По принцип хора със заболявания на щитовидната (счетоводната, както беше написала една бг мама) жлеза не трябва да приемат йод. Дори орехи не трябва да ядат.След 40-година възраст не е препоръчително да се пие йод. Сливенска гроздова може.
Как се гълта йод погрешка?Образовах се малко понеже неотдавна глътнах малко йодна тинктура (за външни рани) погрешка.
Това е като щетоводителите. Как звучи само …По принцип хора със заболявания на щитовидната (счетоводната, както беше написала една бг мама) жлеза не трябва да приемат йод. Дори орехи не трябва да ядат.
Токсично е в по-големи количества.
Образовах се малко понеже неотдавна глътнах малко йодна тинктура (за външни рани) погрешка.
Ма вие си се бийте там по линия някаква, но аз ви казвам, че след 40-годишна възраст не е добре да се приема йод.По принцип хора със заболявания на щитовидната (счетоводната, както беше написала една бг мама) жлеза не трябва да приемат йод. Дори орехи не трябва да ядат.
Па и радиацията може да действа подмладяващо. Никъв йод!Ма вие си се бийте там по линия някаква, но аз ви казвам, че след 40-годишма възраст не е добре да се приема йод.
Е нали то от недостиг на йод се получава това най-често срещаното с щитовидната?По принцип хора със заболявания на щитовидната (счетоводната, както беше написала една бг мама) жлеза не трябва да приемат йод. Дори орехи не трябва да ядат.
Мислех че е клеева тинктура - шишенцата са почти еднакви а и на цвят течностите са едни и същи.Как се гълта йод погрешка?
Очевидно, че всички са "под", бахти младежта тука. (То и аз съм на 19 де)Ма вие си се бийте там по линия някаква, но аз ви казвам, че след 40-годишна възраст не е добре да се приема йод.
Страхувах се от или-или, но ако се наложи....Това обаче няма да се издържи както се издържа 2 години ковид, тук ще стават патаклами по-скоростно
Да не гледаш телевизия нещо... ?Ако не бяха такива като Ноке да се жертват експериментално (макЪр и случайно), къде ли щеше да е днес света, колко неразкрити енигми щеше да има. Хвала на такива люде!
Че как иначе ще се въведат вече подготвените най-модерни инструменти за установяване на "по-добър ред и сигурност". Патакламата, хиперинфлацията, хаосът, казал поетът, са жизнено необходими за Възстановяването.Това обаче няма да се издържи както се издържа 2 години ковид, тук ще стават патаклами по-скоростно
Показвам си истинското лице, предишното беше преко сили. Форумен уреднико!Да не гледаш телевизия нещо... ?
Аутпута ти много рахитичен тая вечер.
Зависи дали е хипо или хипер тиреоидит.Е нали то от недостиг на йод се получава това най-често срещаното с щитовидната?
Тцъ, не са. Йодът е по-тъмен, към кафяво, а клеевата е жълто-оранжева. Аз си ги купувам в различни флакони, но имам ментови капки и капки за нос в почти еднакви опаковки. На няколко пъти, аха да си пийна ксилометазолин.а и на цвят течностите са едни и същи.
Няма с кво. Пари няма.. всичко съм изхарчил/налял някъде. Имам и крипто голям %, но не мисля да го продавам за сега, въпреки че знам, че може да влезем или сме вече в беар маркетИ? Шортвай пазара и готово. Аз това правя в последните няколко дни и ми се получава доста добре.