nandibandi
Well-Known Member
Това да "пипнеш трева" означава да пробваш нещо ново
Пробвала съм - пипала съм и тая трева. Обикновените цигари ми харесват повече.
Дуднеш като някоя даскалица. Само ме гълчиш.
Това да "пипнеш трева" означава да пробваш нещо ново
През последните 3000 години е била повече на евреите отколкото на мюсюлманите.Кажи на кой е де ама последните 3000 години не след 1947ма.
Че тя и Америка е повече на евреите, отколкото на другите емигранти.През последните 3000 години е била повече на евреите отколкото на мюсюлманите.
Палестина е името на римската провинция от времето на империята. Нещо като Тракия или Македония. Няма палестинци, както няма и македонци, макар през вековете така да са били наричани и евреите, и арабите. Това име ползват и британците за тая територия след разпада на Османската империя в 1918 г. и взимането ѝ (уж временното) от Британската империя.Кажи на кой е де ама последните 3000 години не след 1947ма.
Само, че е имало всякакви там не е еврейска държава. Реално само вярата ги дели, но са едни същи гадове. Каквото правят чалмите това правят и евреите и обратно. Някакво състезание по идиотизъм са си спретнали. А и винаги е отворен въпроса защо никой не ги иска и едните и другитеПрез последните 3000 години е била повече на евреите отколкото на мюсюлманите.
За кое не съм прав?Дуднеш като някоя даскалица. Само ме гълчиш.
Щото ние сме цъфнали и вързали. За всеки народ другите изглеждат малко или много луди, особено ако са с различна религия. Ето защо е хубаво когато хората заебават религиите, тогава стават способни да видят приликите си с останалите народи и дори да ценят разликите си (различната култура). На религиите все им приписват божествен произход и характер, но в историята на човечеството са били причината за толкова много разделение и кръв, че е по-правилно да се каже, че имат дяволски произход и характер.Само, че е имало всякакви там не е еврейска държава. Реално само вярата ги дели, но са едни същи гадове. Каквото правят чалмите това правят и евреите и обратно. Някакво състезание по идиотизъм са си спретнали. А и винаги е отворен въпроса защо никой не ги иска и едните и другите
Ма, прав си, бе мило, ама трябва да приемеш, че хората (хеле пък аз) понякога се отклоняват от нормата.За кое не съм прав?
Територията не е точно чужда. Там е имало някакви пръснати племена арабелски, живеещи в палатки и кирпичени колиби. Държава не е имало.Понеже никой не иска чифутите, те отиват и си правят държава (което е похвално) НО на чужда територия (което е кофти). Логично е изгонените от собствените им (свещени според тях) земи да са малко против. Дали Палестина е държава??? Ако беше призната за такава с ясно договорени междусъседски отношения с Израел, сега нямаше да коментираме неща, които не ни е работа да коментираме.
Тва вече малко грубо дойде.Същото бих го казал и на троловете по форумите, но те са безгранично прости и нямат капацитета да го разберат.
И това съм го пускала, при това още на другия ден.200K views · 9.1K reactions | Изгледайте това видео. Това е речта на американския журналист Макс Блументал пред Съвета за сигурност на ООН. Един разказ за това, колко извратено се... | By Румен Петков - Rumen PetkovFacebook
Изгледайте това видео. Това е речта на американския журналист Макс Блументал пред Съвета за сигурност на ООН. Един разказ за това, колко извратено се...www.facebook.com