Украйна - Русия какво ви е мнението

Имаш цялата форумна подкрепа!
Трябва ми само подкрепата на някои хора, които имат остатъчна съвест, независимо от всичко. Докато не я получа ще върлуват енергийните вампири. Сериозен съм.

Искам доказателства.
За кое, че всичко около нас е фалшиво ли, за това, че те гледат в очите и те манипулират?
Да всеки си има гледна точка и глава на раменете, аз не искам да влизам в спорове, просто показвам своята гледна точка и мисля, че някой хора просто не мислят с главите си, а са зарибени от пропагандата.

Мисля, че няма две мнения по въпроса:
Искате ли война?
Разсъждавайки логично:
Как ви се струва изказване от рода на: "Има ли смисъл от свят в който няма Русия", това не е ли или чиста форма на национализъм?

Ами елиминирането по един или друг начин на всеки опозиционер, който се е сдобил с по-голямо влияние сред масите, те всички американски агенти ли са, "нацики"?
Слагане на клеймо без доказателства, да решават съдбата ти просто ето така...не е ли диктатура?

За кое, че всичко около нас е фалшиво ли, за това, че те гледат в очите и те манипулират?
Да всеки си има гледна точка и глава на раменете, аз не искам да влизам в спорове, просто показвам своята гледна точка и мисля, че някой хора просто не мислят с главите си, а са зарибени от пропагандата.

Мисля, че няма две мнения по въпроса:
Искате ли война?
Разсъждавайки логично:
Как ви се струва изказване от рода на: "Има ли смисъл от свят в който няма Русия", това не е ли или чиста форма на национализъм?

Ами елиминирането по един или друг начин на всеки опозиционер, който се е сдобил с по-голямо влияние сред масите, те всички американски агенти ли са, "нацики"?
Слагане на клеймо без доказателства, да решават съдбата ти просто ето така...не е ли диктатура?
Еми не всичко е фалшиво.

Не съм очаквал подкрепа от Манди. Донякъде съм очаквал подкрепа от Етера.
Но сега тоя дето му викате интегрална схема на бг чалгата се възроди от пепелта и той ли ще ни пребори?
Този ли? Наистина?
Каква подкрепа очакваш. В конкретния случай ти си Zеленски. Тупана оная вечер нагъна етера, че те бил подигравал (което не беше така- шегувахме се заедно, но без лоша умисъл), а ти сега му рипаш по главата без никаква причина. Нили знаеш какво става с малките, които се закачат с големите? Ядат бой и реват за помощ.

Как ви се струва изказване от рода на: "Има ли смисъл от свят в който няма Русия",
Само в болната ти глава е национализъм, да ме прощаваш. В главите на нормалните хора Русия е баланс - жизненонеобходим баланс. Я си представи свят, в който сащ си правят каквото си искат с държави, икономики, хора и няма кой да ги спре.

Каква подкрепа очакваш. В конкретния случай ти си Zеленски. Тупана оная вечер нагъна етера, че те бил подигравал (което не беше така- шегувахме се заедно, но без лоша умисъл), а ти сега му рипаш по главата без никаква причина. Нили знаеш какво става с малките, които се закачат с големите? Ядат бой и реват за помощ.
Шегички викаш? Няма шеги в случая. Шегата остава настрани. И веднъж ти казах, че те използват. Но не ми обърна внимание. Ще ви изядат с парцалите в момента в който се махна.

Сериозен съм.

ахахахаха къртиш миФки вервай ми :D:D:D

Знам бе, ти си пич, скоко бе!

Ама каква подкрепа чакаш, нещо шано-мано по пейпал или понеже не си се научил да скачаш трупешката :)

СКАЧАЙ БЕ МОМЪК СКАЧАЙ ИГРАЙ :D:D:D

Искаш ли още един поздрав, за помиряване?? :rolleyes:

Е стила ти натаманих :p Длъжник си ми :)

ахахахаха къртиш миФки вервай ми :D:D:D

Знам бе, ти си пич, скоко бе!

Ама каква подкрепа чакаш, нещо шано-мано по пейпал или понеже не си се научил да скачаш трупешката :)

СКАЧАЙ БЕ МОМЪК СКАЧАЙ ИГРАЙ :D:D:D

Искаш ли още един поздрав, за помиряване?? :rolleyes:

Е стила ти натаманих :p Длъжник си ми :)
Млъкни за малко, ако обичаш. Много вдигна фоновия шум. Ако може си трай за момент. Ако не може - не може.

Свърши тая с добрия дефи, поне засега. Взел съм страна. Кой както иска да го тълкува.

Свърши тая с добрия дефи, поне засега. Взел съм страна. Кой както иска да го тълкува.

EEE па АКО ЩЕШ !!! !!!!!

Тогава само ние с нандито ще си праиме

А ти ще гледаш отстрани и ще се срамуваш заради постъпките си :(

EEE па АКО ЩЕШ !!! !!!!!

Тогава само ние с нандито ще си праиме

А ти ще гледаш отстрани и ще се срамуваш заради постъпките си :(
С музика ли ще ми излизаш насреща?

Навални не би взел и 7-8% процента в Русия, да се представя като някой, който би взел власата ако не беше Путин е западна пропаганда. Следващия по популярност след Путин и неговите хора е Жириновски с около 41% одобрение на последното проучване което гледах. Той е краен националист мрази Запада и е много по-вероятно да изстреля първи ядрените ракети от колкото Путин.

Проучването преведно с гугъл транслейт

От Жириновски съм гледал изказвания, че независима Украйна "евентуално" може да има само от Киев на ляво на картата и през 90 те отправяше заплахи за ядрена пепел сипеща се върху Запада. Кавичките на "евентуално" са защото според него може и да няма.

Вътрешно политическо послание отправено към хората на Жириновски - помогна поне за половината от новото одобрение за Путин.

Последно редактирано:
Абе дефе.. Ти неска нЛи ОБЕЩА да изкараш някви мръсни гнусотии за Етера??! Цял ден виснем у форума, от сутринта, и чакам, ама ти нищо не ни пусна фандък, освен, че бил спрял да пише, щото просто така му се било искало :oops:

САМО НИ БЛЪФИРАШ ЛИ ???

Лош, запада е прогнил и няма бъдеще! Сега се опитват да вкарат някакъв псевдо соц-капитализъм..АМА нали викат, че мъжко дупе... та тоя път нема фане дикиш, освен сред зомби редитата :) А ТАМ сичко фаща, глутен, палмойл, трици, порнхъб, секви забавления, с едничката идея да се чувстват щасливи и значими :love:

Абе дефе.. Ти неска нЛи ОБЕЩА да изкараш някви мръсни гнусотии за Етера??! Цял ден виснем у форума, от сутринта, и чакам, ама ти нищо не ни пусна фандък, освен, че бил спрял да пише, щото просто така му се било искало :oops:

САМО НИ БЛЪФИРАШ ЛИ ???
Кой ти го наби в главата че съм щял да изнасям гнусотии за @етерИум
Ти колко алтер егота имаш?
Влизам в режим SELFDEFENCE.

Горе