deffnews
Well-Known Member
Няма да получите милостиня тази вечер.Влез МОЛЯ ТЕ! Ти СИ цар, секви режими ги владееш, мачкаааайй гришоооо
И СМЕЛО НАПРЕД !!
Няя се притесняваш
Няма да получите милостиня тази вечер.Влез МОЛЯ ТЕ! Ти СИ цар, секви режими ги владееш, мачкаааайй гришоооо
И СМЕЛО НАПРЕД !!
Няя се притесняваш
Не я нападай така безочливо.ахахахаха стига бе дефе, тая простата докито каза че не трее се смея толко ахахахаха
Айде бегай в деф режим, лека нощ, да спиш у нандито скута, ТИИИ СИИИИ ТИГРЕЕЕЕ
Защо искаш да ти кажа кой си и защо го правиш? Ако така искаш, ами добре, ще се сбъдне.ахахахаха стига бе дефе, тая простата докито каза че не трее се смея толко ахахахаха
Айде бегай в деф режим, лека нощ, да спиш у нандито скута, ТИИИ СИИИИ ТИГРЕЕЕЕ
Защо искаш да ти кажа кой си и защо го правиш? Ако така искаш, ами добре, ще се сбъдне.
Глей само да не се задавиш ахахахахНанди ще я оставя за десерт.
Какво искаш?Глей само да не се задавиш ахахахах
Къртиш секви плочки фаянсови брат, признавам ти го ТИ ЗАТОВА ни КЕФИШ СИЧКИ НА МАXXX ЕВАЛАРКАТА ПИЧ!!!
нз ко щяхми да праими без теб.. МОЛЯ ТЕ НИ СИ ОТИВАЙ
Какво искаш?
Какво искаш?В момента една кака се праи, че питието е много хубаво! За това те моля да ни оставиш намира, за да довършим, това, което ЩЯХМЕ да започнем, преди ти да обещаеш, че ще изкарваш мръсни ризи У форума. Малко ме е срам, че ти се вързах, но сега ти се извинявам, защото ще й обърна малко внимание. Радвам се, че не се сърдиш и ме разбираш!
Лека нощ брат, И НЕ ЗАБРАВЯЙ, ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ
няя се даваш брат
Хайде на сполука ти желая
Пропагандата ти е изпила мозъка, без да се обиждаш, ама Русия нема да вкара тоя баланс, самата тя е толкова ласбанансирана, че знае ли се.Само в болната ти глава е национализъм, да ме прощаваш. В главите на нормалните хора Русия е баланс - жизненонеобходим баланс. Я си представи свят, в който сащ си правят каквото си искат с държави, икономики, хора и няма кой да ги спре.
Може ли втората армия в света да не може вече повече от месец да превземе Украйна и защо разрушават градовете до основи, нали е спец операция с възможно най-малки щети?
Е тая схема Ко показва, че газта се плаща в евро.Схемата с Газ за Рубли обяснена с картинки за средностатистическия читател на ClubZ. Точката най-вдясно със знака на рублата показва момента в който Газта си сменя собствеността.
Виж файлът 23352