Украйна - Русия какво ви е мнението

Влез МОЛЯ ТЕ! Ти СИ цар, секви режими ги владееш, мачкаааайй гришоооо :D

И СМЕЛО НАПРЕД !!

Няя се притесняваш :love:
Няма да получите милостиня тази вечер.

ахахахаха стига бе дефе, тая простата докито каза че не трее се смея толко ахахахаха

Айде бегай в деф режим, лека нощ, да спиш у нандито скута, ТИИИ СИИИИ ТИГРЕЕЕЕ :love:

ахахахаха стига бе дефе, тая простата докито каза че не трее се смея толко ахахахаха

Айде бегай в деф режим, лека нощ, да спиш у нандито скута, ТИИИ СИИИИ ТИГРЕЕЕЕ :love:
Не я нападай така безочливо.

Защо искаш да ти кажа кой си и защо го правиш? Ако така искаш, ами добре, ще се сбъдне.

Нанди ще я оставя за десерт.

Защо искаш да ти кажа кой си и защо го правиш? Ако така искаш, ами добре, ще се сбъдне.

ЩА СИ ПРИЗНАЯ , Ф А Н А МА !!!

Аз съм датата! Занимавам се основно със скъпи домейни. Уреждам тук-таме нещо ала-бала, за по 1млн, понякога за два!
Етера ми е дясната ръка и съм му дал правомощия да те закриля, С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО! Дори и с форумната си слава и чест!
Джон ми е управител на една от корпорациите. Дал съм му правомощия да ти праща ГА е на кеф.. КЕФ МУ по 5, КЕФ му 10 еврака, САМО И САМО ДА СИ ЩАСЛИВ :p

Имаш ли сега нещо да добавиш? :)

Нанди ще я оставя за десерт.
Глей само да не се задавиш ахахахах

Къртиш секви плочки фаянсови брат, признавам ти го :) ТИ ЗАТОВА ни КЕФИШ СИЧКИ НА МАXXX ЕВАЛАРКАТА ПИЧ!!!

нз ко щяхми да праими без теб.. МОЛЯ ТЕ НИ СИ ОТИВАЙ :cry:

Глей само да не се задавиш ахахахах

Къртиш секви плочки фаянсови брат, признавам ти го :) ТИ ЗАТОВА ни КЕФИШ СИЧКИ НА МАXXX ЕВАЛАРКАТА ПИЧ!!!

нз ко щяхми да праими без теб.. МОЛЯ ТЕ НИ СИ ОТИВАЙ :cry:
Какво искаш?

Какво искаш?

В момента една кака се праи, че питието е много хубаво! За това те моля да ни оставиш намира, за да довършим, това, което ЩЯХМЕ да започнем, преди ти да обещаеш, че ще изкарваш мръсни ризи У форума. Малко ме е срам, че ти се вързах, но сега ти се извинявам, защото ще й обърна малко внимание. Радвам се, че не се сърдиш и ме разбираш!

Лека нощ брат, И НЕ ЗАБРАВЯЙ, ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ

няя се даваш брат ;)

Хайде на сполука ти желая :love:

В момента една кака се праи, че питието е много хубаво! За това те моля да ни оставиш намира, за да довършим, това, което ЩЯХМЕ да започнем, преди ти да обещаеш, че ще изкарваш мръсни ризи У форума. Малко ме е срам, че ти се вързах, но сега ти се извинявам, защото ще й обърна малко внимание. Радвам се, че не се сърдиш и ме разбираш!

Лека нощ брат, И НЕ ЗАБРАВЯЙ, ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ

няя се даваш брат ;)

Хайде на сполука ти желая :love:
Какво искаш?

Само в болната ти глава е национализъм, да ме прощаваш. В главите на нормалните хора Русия е баланс - жизненонеобходим баланс. Я си представи свят, в който сащ си правят каквото си искат с държави, икономики, хора и няма кой да ги спре.
Пропагандата ти е изпила мозъка, без да се обиждаш, ама Русия нема да вкара тоя баланс, самата тя е толкова ласбанансирана, че знае ли се.
А Путин не рицаря на бял кон, а дедото на дърта кранта.
Може ли втората армия в света да не може вече повече от месец да превземе Украйна и защо разрушават градовете до основи, нали е спец операция с възможно най-малки щети?
Аз ако съм ще почерпя някой хора с новичок за "добре свършена работата";)(черен хумор)

Тая война няма да внесе тоя баланс напротив, ще засили разделението, което на практика я прави безсмислена.

Последно редактирано:
Схемата с Газ за Рубли обяснена с картинки за средностатистическия читател на ClubZ. Точката най-вдясно със знака на рублата показва момента в който Газта си сменя собствеността.
gas-ruble.jpg

Целта на цялто това занимание освен автоматично създаване на Газо-Рублата е противодействие на идеи Запада да пази парите за газта под санкции в ескроу сметка, което биха опитали евентуално на по-късен етап. Целият вой срещу такова плащане, показва че всъщност това са имали на идея и сега ги е яд че ги прецакаха. Фактурата за Април се издава на 15 Април и клиента има 30 дни да плати или ще му спрат газта поради не плащане. Няма Рубли няма Газ.

Както се вижда от резултатите при търсене в Гугъл, Русия не трябва да отстъпва, ако не иска точно това да и се случи.

russian-gas-escrow.png

Последно редактирано:
По-малко от 30 минути.

Може ли втората армия в света да не може вече повече от месец да превземе Украйна и защо разрушават градовете до основи, нали е спец операция с възможно най-малки щети?

Украйна е втората по големина държава в Европа, след Русия. Територията на която са настъпили руските войски за първите три седмици е по-голяма от територията на Великобритания.

Защо се разрушават някои градове ? - Това руснаците го наричат Сирийската Схема защото са го видели за първи път там, явно е че западните инструктори така обучават. С червеничко са нарисувани мирните граждани. Работи добре ако тези мирни граждани не са точно от твоите, за да не ти тежи на съвестта. Все едно Българската Армия обучена да се защитава така от НАТО, да се окопае така във Филиповци и Факултето при защита на София. Възпрепятсва масово използване на тежка артилерия и авиация ако ти пука за тези цивилни. Трябва да разбиваш прецизно огневите точки една по една с по-леки оръжия, но понякога сградата не издържа :(

image-241-1024x576.png

Eдин със синя лената на ръкава сниман от дрон как дебне на покрива с противотанков ракетен комплекс, както и тежка техника между сградите

Идиота дето се снимаше как стреля от такава огнева точка по танк Т 72 и изкрещя Слава Полку Азов, но танка не гръмна.

Ако отделя час - два да преровя всички канали, гледах още такива видео клипове, но мисля тези са достатъчни за илюстрация.

Чеченците работят по такива огневи точки с РПГ та, като се показва само за по няколко секунди, за да не ги застрелят снайперите. Много по-лесно щеше да е да ги зачисти артилерията или авиацията, но нямаше да е толкова прецизно и щеше да падне цялата града. Американците го правят по лесния начин - пести време и намалява шанса да ти пострадат войниците.

След като на "защитниците" зад живия щит, свършат ракетите или ги зачистят с РПГ, под защитата на БТР и стреляйки за огнево прикритие и погасяване на огневите точки на противника, чеченците настъпват до сградата и следва зачистване на сградата, етаж по етаж, апартамент по апартамент, стаят по стая докато стигнат до покрива.

Последно редактирано:
А кога забравиха!! А бяха братя! А беше една цел! А беше един враг!!!

А ние къде сме?? А дефа къде отива.. :cry: ООООО жалки твари продажни, и майка си и брат си!

А тая кошнища за нищо не стаа, развали ми вечерта, с дефа ми беше по-приятно :(

ииии плачет солдат!
А дефа е пич! Само кога не клека..
Ех продажници, ех ЖАЛ, ех мЪка

Айде рестарт АКО обичате!!!

И версия специално за римайнда

Последно редактирано:
Алане, ти птицо проклета! Виж само дата на създаване клипчето..

А виж сега и другата страна, УЖ другата, НО ЩЕ ВИДИШ ЕДИНСТВЕНО БРАТСКО КЛАНЕ.. ти помисли от къде и с каква цел идва това, О ти геймър ниеден некадърен.. ;)

датата!

2014 Алане! Вклюваш ли за какво изобщо става въпрос?

1.jpg

Тва не ти е ни контрата ни убитите етери... Включваш ли изобщо за какво иде реч??

Ако не - оди пускай дебели езици в хардуера :mad:

Схемата с Газ за Рубли обяснена с картинки за средностатистическия читател на ClubZ. Точката най-вдясно със знака на рублата показва момента в който Газта си сменя собствеността.
Виж файлът 23352
Е тая схема Ко показва, че газта се плаща в евро.

Това все едно да ти кажа искам да ми плащаш в лева, ти обаче да ми платиш в евро и аз да отида до чеййнчбюрото и да си ги сменя в лева.

Не е ли пълна безмилица това?
Виж ако те накарам да ходиш да си купиш лева, тогава има смисъл, защото ще се появи рязко търсене.

А това, че аз си обменям сам валутата преди да си я прибера в джоба и Ко.

Горе