И ла стампа показаха снимка, че и после и по цял свят се тиражира.
Коментар?
Тактиката да доказваш, че нямаш сестра е печеливша след като фейковете се произвеждат на индустриална база.
Вие сте по-зле и от руснаците. В телеграм някои руснаци почват да се чудят дали е с акъла си командващия там, който е бил, ама за нашите ватенки - работата е ЯСНА - няма война, няма убити, няма цивилни загинали, няма военни престъпления, Мариопул е нацистки, Буча е фейк, Харков е бомбен от Украйна, Чернигив е почти разрушен - абе с една дума Путкин ако пусне ядрените бомби над главите ви, тогава навярно ще търсите и обвинявате САЩ. По-руснаци и от руснаците сте ей. Жалко, че не сте в мамичка расии, да видите живот, без лошия 'запад'.
@Torbalan Trolski А тактиката ' не знам не видях, не съм аз' каква е? Бъди спокоен, това ще се разнищи докрай, остави сателитните снимки, ще излизат доста интересни неща тези дни, военните са ги лийкнали руснаците дето са били там, не е потвърдено, но ЦРУ/ МИ6 , други разузнавания - със сигурност вече имат данните, и е въпрос на време да излизат подробности.
За ватенките може да изглежда странно, ама за нормалните хора, тея неща са пределно ясни, кой ги е извършил. Никакъв шанс Украйна да се занимават с false flag атаки, дето това вмомента им е най-малкия проблем, а военни престъпления на кадри и документирани - колкото искаш, не в Буча. Това, че и на живо да ти покажат как руснаци убиват хора, ти ще кажеш, че не е вярно - вече е твой проблем.