Украйна - Русия какво ви е мнението

Ама как само здраво се е вкочинясал за полата ти ахахаха стиснал с ръчичка и не пуща и не пуща :D:D:D
Два варианта, или яко е влюбен, или вижда в теб майката-закрилница :D
Да, усещам от вчера тва дърпане и се опитвам да му откопча ръчицата досадна.

Моля те, обясни за снимките със стрелките. Моля! :)

Зелените стрелки ме отведоха до верния отговор. Тупантехното е Зеленски!

Всичко е по план бе. Но според мен това не го е казал, а е фалшификат. Най-вероятно е Украински двойник, представил се за Песков. Направили са го защото само те имат полза от това изказване, искат да надъхат нацитата да се бият по-кораво и да взимат повече хора за жив щит. Мислете критично, не се поддавайте на фейка.

Русия призна днес, че въоръжените й сили, разположени в Украйна, са понесли "тежки загуби", предаде Франс прес.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза това в интервю за британската телевизия "Скай нюз". Той не посочи конкретни числа.

"Понесохме значителни военни загуби. Това е огромна трагедия за нас", заяви Песков.
Отворих ББС и такова нещо (интервю или каквоти да е било) няма. Я дай линк да го видим какво е казал ?? Последното негово интервю с ББС е през 2012, когато го разпитваха за "хакването" на изборите на САЩ.

Ми не съм от най-умните, знаеш... Затова помолих да ми разясниш снимките със стрелките. Още се надявам на това. Любопитно ми е. :)

А, агонията продължава. Некъв гнусен мисирко прави интервю с Песков вчера. Не, това не е интервю. Това е трибунал, на който се отправят обвинения на базата на чудовищна и зле скалъпена фалшификация. На обвиняемия не се дава възможност да изложи аргументи. Не му се дава възможност да завърши едно изречение, защото веднага ще лъснат лъжите. Възхищавам се на търпението на Песков. Какви нерви имат тия хора, не е истина.

Много интересен коментар направи за "човека пълен с молотов с колелото" (който се оказа, че е жена). Аргумента му беше "Как разбрахте, че това е наша машина", при положение, че са разположили още 10 на метри от тази която стреля. По-солиден аргумент не съм чувал.

Отворих ББС и такова нещо (интервю или каквоти да е било) няма. Я дай линк да го видим какво е казал ?? Последното негово интервю с ББС е през 2012, когато го разпитваха за "хакването" на изборите на САЩ.
Как да го намериш в ББС, като става въпрос за Скай Нюз, даже Нанди го е пуснала ? Ма не бе, аз нали казах че е фейк, това не е Песков а украински двойник, личи си монтажа от километри.

даже Нанди го е пуснала ?
Само аз го пуснах в темата, ма вие не отваряте.

Не отворихте и това, в което са изложени доказателства, че не руснаците, а укрите са избивали хората, след оттеглянето на руските сили.

Има клип, в който ясно се чува как войника от ВСУ пита ''тия ранените да ги стреляме ли?''

Айде пак пускам, па който иска да гледа, който не иска - да слуша фейкове по тв-то

Сега не знам как точно да го формулирам, за да не излезе както не е..
И пак да бъда криво разбран.
Стига сте нападали Нанди.

Не отворихте и това, в което са изложени доказателства, че не руснаците, а укрите са избивали хората, след оттеглянето на руските сили.

Има клип, в който ясно се чува как войника от ВСУ пита ''тия ранените да ги стреляме ли?''

Айде пак пускам, па който иска да гледа, който не иска - да слуша фейкове по тв-то

Прати го това на Песков, защото явно и той не го е чел и говори глупости, освен ако това не е Песков, а монтаж за западна пропаганда.

Аз го прочетох...

Още сутринта го прочетох...

Прати го това на Песков, защото явно и той не го е чел и говори глупости, освен ако това не е Песков, а монтаж за западна пропаганда.
Глупости говориш Ти. Песков не можа да каже нищо, заради подставената мисирка, инструктирана да не му дава възможност да говори. Гледах интервюто много внимателно, слушах със слушалки, не открих никакво противоречие в думите му. Факт ли е, че сателитните снимки са с впоследствие поставени дати? факт е! Факт ли, че от кадрите с колелото не се вижда обозначението на стрелящите танкове? Факт е! Факт ли е, че увеличената снимка на танковете е от съвсем друг кадър/дата? Факт е!

Няма лошо да сте взели твърдо едната страна, ама тогава няма да коментирате фактите, заащото не сте обективни.

Още сутринта го прочетох...
Спри да спамиш, сериозно ти го казвам и с приятелски чувства. Адски неприятно поведение в последните дни. Май е по-добре да си влезеш в цикличната депресия. Не се разбираш от дума.

Спри да спамиш, сериозно ти го казвам и с приятелски чувства. Адски неприятно поведение в последните дни. Май е по-добре да си влезеш в цикличната депресия. Не се разбираш от дума.
Прочетох го сутринта, около 8 часа. Текста е доста депресиращ. Но ти решаваш на кого да вярваш.

Ако ти влияя зле, ти правиш същото с мен...

Спри да спамиш, сериозно ти го казвам и с приятелски чувства
Аз сериозно и с приятелски чувства от десетина дена съм го мютнал и знаеш ли колко спокойно си преглеждам форума :D

Факт ли, че от кадрите с колелото не се вижда обозначението на стрелящите танкове? Факт е! Факт ли е, че увеличената снимка на танковете е от съвсем друг кадър/дата? Факт е!
Факт е че са от едно и също видео, просто единя кадър е в зуум и машините в ляво не се виждат. Или викаш има 1 украински танк дето стреля и на 10 метра в ляво от него (в обхват) още 3-4 руски и си се гледат. Ей такива са ви всичките "факти".

xc.jpg

На пълното видео се виждат и въпросните машини "от друга дата и време"

ььь.jpg

Ей такива са ви всичките "конспиративни разкрития" збирщайн от фалшива информация повторена 10 пъти за да стане истина.

Прикачени файлове

• ьаь.jpg
    ьаь.jpg
    309.2 KB · Преглеждания: 4
Последно редактирано:
Не може. Влиза само да сее раздори.

Олииии, някои хора имаме и други неща, освен да кибичат и да търсят внимание, чудейки се дали да си драпат мъдите и да си бъркат в носа, а най-вероятно и двете и то точно в този ред :p

Да, усещам от вчера тва дърпане и се опитвам да му откопча ръчицата досадна.

Моля те, обясни за снимките със стрелките. Моля! :)

Ай Ай Ай Нандибари, дефа ще яде шамари ахаха
Е как мое да не захапеш бре :)

Ми тва е най-якото доказателство, че Зеленски е ултра менияк, с една торба предразсъдъци, грандомания и нз ко още - псохолозите да се изразят :D
Виж внимателно, че ЦЕЛИЯТ интериор му е в ЗЕЛЕНО..Зелено "и всичките пари са му в Зелено"..! айахайайа Дори на неща, които трудно мое да осмислиш интериорно в зелено, той па е бичнал зеленото :D Те и арабеските, дет по закон трее се кланят на зеленото, и те немат чак толкова кич в зелено ;)

Абе и ламБата му свети в зелено бре ахахахахах :love:

Пак те използват Нанди...

Дай да вкараме още малко въображение и мисъл.
Виждаме, че се стреля 4-5 пъти. Еми егати мишената дет върви срещу тях и не могат да го джаснат. Пък и що за идиоти ще си хабят така лесно мунициите за един клет цивилен с колело.
Да не би пък да са го видяли, че иска да ги бомби и да е бягал на зиг заг.
Отделно прави впечатление, че преди завоя спира, слиза от колелото и го бута. Значи или знае, че са там или там има нещо, по което ще се раздвижи с неговото пристъпване и ще почнат да стрелят.

Та като раздвижим мозъчните клетки, тоя цивилен е носил нещо, с което е трябвало да удари машините.

Ама за по-лесно е другата опция.
Руснаците им е скучно, цял ден там не минава нищо и затова са решили да стрелят по врабчетата даже.
И още един вариант - руснаците от яд, че не срещат съпротива от украинците са започнали да трепят цивилните, че да се получи търкала. :)

Горе