Графиксе, луд ли си бе? Тва са навикнали тролиращи лумпени на силни емоционални наркотици. Ти виж, че
всяко едно нещо от глобалните либерални, дигитализиационни, био
осигурителни и квито се сетиш други тенденции, за които се твърди, че Русия била коренно различна и не участвала, постнах с материали, с линкове към официална руска преса, към сайтове на министерството, дори на рус.гов, доказващи ЧЕ НЕ Е ВЯРНО. (И тва е една хилядна от наличния материал.) И...няма никой - Русия е антидавос, щото русофилските западни чикиджийски сайтчета - които НИКОГА НИТО едно от тия неща не споменават - казват така; и преди всичко: щото правителствените руски прессъобщения и обръщения казват така. (Иначе всичко западно се гледа под 100 лупи и се опровергава, когато може - както трябва да бъде.)
Просто някой кофти пич/сдружение от кофти пичове отнякъде, идва, почва да излива шит по други - същите като първите кофти пичове - и за наш'те ора работата е готова. Вторият е доказана антитеза на първия и всичко лошо за него магически изчезва от полезрението, дори се отрича; дори ясната история се преписва и преиначава с леко сърце без абсолютно никакви скрупули.
Кво искаш ти? Зомбита - чисто и просто. Аз не знам кво друго различава животното от човека, освен, че човек може да мисли и преди всичко - може да различава правилното от грешното, истината от лъжата, доброто от злото, и тия прости работи. При животното такова нещо няма, има само "кое ми е изгодно" и всичкото разбиране влиза през тая призма; така че ако дадеш на животно ум, то винаги ще види нещата така, както му е угодно - непроменима хардуерна настройка.
Тва и да не е било част от хардуера, от дългогодишното непрестанно упорито повтаряне, е станало; тва са невронни пътеки, част от мозъка. Всяка мисъл се продва и се купува. Цял съзнателен живот си мачкал и огъвал тая тъпа кратуна - е нема как да не върже и (физически) плод да даде. Дълбоко увредени умствени невалиди, на практика - нехора.
Завидно упорство и хладнокръвие (аз нямам такова). Дано поне и се забавляваш.