СЕО БГ
Well-Known Member
Няма такова нещо като невъзможно, хвърлям една атомка в Америка спира тока и се мяташ през балкона Това, че накараха всички да си прехвърлят всякаква дори лична информация на облак и да ми кажат че е невъзможно да загубиш инфо, ме подсеща когато баща ми загуби в Българска банка, която фалира над 50 000 лв. И всичките тези пари изкарани с честен труд, ни чул ни видял, ни лук мирисал, собствениците на банката не можеш ги осъди защото обявиха фалит и изчезнаха.... Както е възможен такъв случай ( за това разчитам на буркан банк в мазето, не че имам какво да спестя де ама това е друг въпрос ), така е възможно и с Ейпъл да се случи, няма да са вечни и славата им ще угасне един ден. Както изникнаха нови и модерни автомобили, които се продават като топъл хляб в различни държави ( само в бг разчитаме на няколко марки за евтини коли, макар че то имало и по-евтини и даже доказаха че са и по-добри ), а други марки залязаха и дори такива, които предлагаха най-луксозните автомобили в света, та други си ги откупиха и някак възкресиха... Просто вярвай си щом искаш, но разчитам на физически съществуващо нещо, пред дигиталното за снимките, клипчетата и дори информацията си като документи и т.н. Да те видя, после как ще го сваляш тоя НАД 1 терабайтВ Айклоуд минах вече 1 терабайт. Сега дигатилизирам и старите фотки от албуми и на мама и тате и баба и дядо.
Спомени
Видео... спомени...да загубиш информация в Айклоуд е меко казано невъзможно. Бекъп има най-малкото автоматичен на 24 часа.
Бекъпа е достъпен от всяко устройство или комп...
Не мога да намеря, кой пусна коментара:
За да умре Ябълката Андроида трябва да се произвежда без бъгове.
Свалих си филм... легнах си... чакам Надя... кеф бате.
Bumblebee by Travis Knight
https://itunes.apple.com/bg/movie/bumblebee/id1443900702
За това ще отговоря тук, та андроида е достатъчно добре, проблем са в безбройните пезконтролни правени от оня моня къде в идия, къде в сибир ( макар че те ги правят по-добри според мен ) приложения. Един чист андроди с оригиналните си приложения работи повече от перфект. Аз лично имам на моя телефон един месинджър лайт и телеграм, гугъл мапсче ъпдейтнато, ютуб и торент сваляч, чат пат да гледам филмчета. А телефона е на 7 години и работи перфект и е от марка, която аз принципно дори не харесвам, но така се случи...
Таблет имах на Престижио, не знам какъф беше, някакъв 8 инча с 4G, повече от перфектен ми беше и не бъгваше и т.н. Не знам при вас какво бъгва, но бъркате щатите..... За мен Ейпъл, е като да си купиш ферари, въпреки че може да се направи за 70 роцента по-малко пари по-бърз и добър автомобил.... Марката купува, казват, не качеството. Тая тема ще си остане вечна, не знам и кво я дъвчем още. Кой каквото си иска да ползва, до където му разпростира мозъка, негова си работа. Аз бих спестил тези пари за нещо смислено и душевно. Телефона, ферарито и т.н. няма да ми оправят душата. Ще ми я оправят миговете със семейството тук почивка ( за цената на половин айфон ), там почивка ( за другата половина на айфон ), тук разходка, там разходка, малко глезотийки, с приятел да пийнем някъде в ресторантче, да се посмеем и т.н., вместо да ставам роб на изплащането в часове труд и лиспва на внимание към семейството и приятел за да се изпотя да изкарам, нещо дето ако му седна един път или без да искам го изтърва осле да му ям дръвцето... . Аааай сиктир! Карам си стария дръгел, вие карайте мерцедеси за 100 бона ,дреме ми, един безсмислен разход. Та като искам да си правя душевен кеф, ще си купя бол с таралясници с големи мотори V8 да им се накефя на звука за под 10 бона.............. Скапан телефон, като скапан телефон, дрънчиш, гледаш фейсбук, филмчета, пощичка, вайбърче, чат пат навигацийка. Та какво сложно извършва че да ми пука...... Все едно извършвате на тея телефони мега лсожни изчисления или пък правите сайтове на тях ?! Може би пък летите с тях ?! Или си управлявате автомобила, самолета, трмавая ?! Или пък може би пишете програми с тях ( че е много удобно на тия малки клавиши сто пъти връщаш да редактираш )?! Айде стига щуротии.... Ето колко лесно се въздейства на човешката психика, просто много лесно. Зема да ида и аз да си проектирам някакъв измислен телефон, плащам на САЩ да пуснат техните машини за масово промиване и моя телефон да го мислите за БОГ, не за теелфон...
Излиза мот тази тема, защото се начетох ан глупсоти, живейте със материализма си, ваша работа