Не съм тъпоглавец, просто искам да се отнасят с мен с уважение, не да ми пробутват - ами поднови си впс-то, което е ясно, че няма да ползваш за да си изтеглиш файла.
Пич, това, че живея в БГ не означава, че моделът тук е правилен. Ще живея там където съм щастлив. Какво уважение, като днес си им загубил 2 часа, за да им се обясняваш да ти пуснат файловете. Как да те отбичат като хората, като и ти не разбираш от дума. По-добре ли е да не ти отговорят? Можеше и да е по-добре, гледайки последния мейл де.
Като си българин с български мантлитет, не работи с фирми с чужд манталитет. Така повече ще ти се получават нещата. Като не може да видиш кой е правия тук, то е и безмислено да ти пиша. Извинявай не си тъпоглавец, дебелоглавец си.
Хубава работа ама циганска работа.
Винбой ти май си циганин, а ?
Времето за съхранение на данни на виртуални сървъри, които не са подновени или са спрени е 30 дни.
Хората са се отнесли с уважение към теб и са ти казали как може да си получиш файловете. Това, че на теб не ти харесва и искаш да получиш нещата безплатно, да те обгрижват, след като си избягал от тях и вече не си техен клиент и им губиш времето си е твой проблем, не техен.
Значи другите са хубави, когато ти дават нещо безплатно, но когато ти искат пари за услугата - тогава са лоши.
И да, някой спомена, че могат да те съдят за тези квалификации. Аз ще се изненадам ако не те осъдят за уронване на престижа. Вече е крайно време да има такива дела, за да разберат другите, че сиренето е с пари и не могат да говорят каквото си искат, а трябва да си носят последствията за своите действия и думи.
Привет на всички,
мисля, че сме показали отношение, като сме пуснали 24/ч гратисен период за да бъдат свалени файловете от виртуалния сървър. Това, че ги пазим 30 дни (в случай, че клиента няма възможност да си поднови услугата е бонус.) е само и единствено по наше усмотрение.
Това е предплатен вид услуга и мисля, че е напълно нормално тя да бъде активна тогава, когато е платена. Наистина не мисля, че заглавието е коректно
отделно, човекът не иска пускане на услугата, иска си файловетеДоставчикът се задължава да запазва съдържанието на временно спрени акаунти в продължение на 90 дни. Времето за съхранение на данни на виртуални сървъри, които не са подновени или са спрени е 30 дни.
Привет на всички,
мисля, че сме показали отношение, като сме пуснали 24/ч гратисен период за да бъдат свалени файловете от виртуалния сървър. Това, че ги пазим 30 дни (в случай, че клиента няма възможност да си поднови услугата е бонус.) е само и единствено по наше усмотрение.
Това е предплатен вид услуга и мисля, че е напълно нормално тя да бъде активна тогава, когато е платена. Наистина не мисля, че заглавието е коректно
отделно, човекът не иска пускане на услугата, иска си файловете
Епично!
@Windboy къде видя некоректно отношение? Хората са ти отговорили най-нормално.
Изказвай мнения, но недей да лъжиш. (и да не стават филми не ползвам услугите на споменатата фирма)
И е крайно време да научиш какво е минало и какво настояще, както вече ти беше казано.
@Windboy как къде? Пишеш, че те рекитират, а токова нещо няма.
Въпрос на гледна точка, пич.