Petko Voivoda
Well-Known Member
От ДСК и аз не съм доволен, но използвам Булбанк от 1 година и съм много доволен от онлайн банкирането, мобилното приложение и обслужването им в офисите.
Та да извере след някой друг месец, така ли?Нанди смени банката с ПИБ. После ще ми благодариш
Аз от 3 години не съм изревал пък нз....Та да извере след някой друг месец, така ли?
Нанди смени банката с ПИБ. После ще ми благодариш
Любезни са , предлагат кеш бек на кредитните си карти . Това на мен ми стига. И аз гледам да взема парите на хората , дали от афф , дали от продажби , дали от реклама - и аз ли съм от лошите ?Ти си станал направо рекламно лице на ПИБ, навсякъде говориш за тях. Сподели, какво правят, с какво са по-различни от другите банки? Все пак и тя е банка, и тя гледа да вземе парите на хората - значи и тя е от лошите.
И аз гледам да взема парите на хората , дали от афф , дали от продажби , дали от реклама - и аз ли съм от лошите ?
Това че не четеш условията за теглене от банкомат в чужбина си е лично твой проблем. За да те улесня ето таксата :Аз пък да се оплача от Fibank...Взех на детето детска дебитна карта на Мастеркард, без такса за поддръжка на картата и сметката...Супер си казвам. Детенце е в чужбина и аз и превеждам от тук пари когато иска. Да ама не, две тегления от Испания по 50 Евро и за всяко теглене 13,74 лв. такса.
Излиза че на 100 лв, таксата е 14 лв.
Още в Понеделник отивам да закрия това недоразумение, Така че бягайте далеч от тази карта ако ви е за чужбина, за БГ може и да е добра ама за навън ...
Това че не четеш условията за теглене от банкомат в чужбина си е лично твой проблем. За да те улесня ето таксата :
в чужбина 4 лв. плюс 1.5% от сумата
Видях че имат промоция на тия детски карти за безплатно теглене от банкомати в БГ, преди имаха карти на промоция за теглене и в чужбина но сега не ги намерих.
Сега провери колко е таксата за теглене от банкомат в чужбина при други банки и сравни, ако намериш по изгодни условия - взимай.
Това че не четеш условията за теглене от банкомат в чужбина си е лично твой проблем.
Таксите ги има в интернет. Всеки може да провери дадения вид карта какви такси има преди да избира.Бърни, ти знаеш ли, че подписах лист по лист документи с обема на ''Война и мир'', само че с по-ситен шрифт, когато откривах сметката в ЦКБ. Отне около час само въвеждането на данните и подписването на отделните формуляри. Ако трябваше и да чета какво подписвам, щяхме да откараме поне два дни.
Голяма грешка, служители често не знаят нещата или дори подвеждат. В сайта на банката има ясно написани всички такси , които ако се променят първо там ще го отразят.Според мен е по-удачно на място да ти обяснят всички условия, преди откриване на сметката. Не знам защо колегата Cloc е останал дезинформиран - той ли е забравил да пита, служителите на банката ли са го подвели?
Едва ли има служителка в банка , която да знае всички такси за всички карти. Иначе теглене от чужбина с бг карта е с големи такси навсякъде. Ето ти таксите за същото на всички видове карти на ДСК:Това че служителката в банката не ми обясни каква такса ще ми взимат при условие че ясно обясних че с картата ще се тегли предимно от чужбина от банкомат.
Шокиран съм че за 100 лв, таксата е 14 лв. И то за детска карта.
И най смешното ми беше че като се обадих на онлайн поддръжката на Фибанк от там една служителка ми обясни че картата е изгодна за без такси при онлайн плащания, плащания за хотели, ресторанти. Аз попитах за какви хотели и кръчми ми говори при условие че това е детска карта и е за деца до 14 г.