Здравейте, нов съм, регистрирам се по повод тая тема, но ще си говорим за бизнес в други.
Имам проблем с ДСК напоследък - Онлайн банкирането не работи през ден или ако работи, не им работи връзката с половината доставчици на услуги на които трябва да платя, така че пак все едно не работи. Почти е невъзможно да ми вдигне някой в кол центъра, а като вдигне е толкова полезен колкото 18-те различни версии на една и съща документация която поддържат на сайта си. В клоновете вече не искам да ходя, защото със счетито последния път чакахме с някво номерче в ръка 35 минути преди няква мила лелка да ме попита какво чакаме и да ми каже , че то трябвало на горния етаж да отидеме, щото там се обслужвали фирмени сметки. Табела, разбира се няма. Преводи от пейпал отнемаха по 2-3 дни доскоро, сега никога не знам кога ще дойдат и в момента явно (понеже вече мина 16ч.) излиза, че и днеска няма да си получа парите дето съм ги наредил миналия вторник сутрин. Тогава наредих и плащания към няколко контрагента от там и още в четвъртък си получиха парите (само един в петък сутринта, ама според мене просто тогава е проверил). Останалите, на които трябва да платя и ги бавя вече ще ме гледат малко по-така.
Кажете ми какви банки ползвате, които наистина имат работещ кол център, могат да се справят с превеждането на суми от пейпал без това да е невероятно бавна и драматична за тях процедура и имат електронно банкиране, на което можеш в по-голямата част от времето да разчиташ? И извън България да са, няма проблем, стига да не трябва да летя за да откривам сметки защото нямам време и желание. Инетересува ме не само понякога да отговарят на горните критерии, а да мога да разчитам че наистина, освен при някакви форс мажорни обстоятелства, ще мога да знам че съм им клиент и, че го знаят това.
ПС. Само без ПроКредит, те са по-зле от ДСК, или поне бяха.