последните 40 години все съм еднакво беден, така, че който и да дойде не вярвам да има оправия, а и винаги ще се краде
Вие дЕца, някой чел ли е биографията на възлюбеният си??
Ти пък, сега какво лаеш, като дойдоха истинските ченгета. Радвай се само и се наслаждавай.Аз най-малко 20 пъти съм им я разказвал, ама не вдяват. Безрезервно верват, че комунист, син на комунист и агент на милицията, внук на комунист, дето уж комунистите го убили е най-големия антикомунист Това е жива олигофрения! Да не говорим, че в дадени моменти комунистите и техните наследници бяха 70% от кадрите на гроб. Потресаващо промити мозъци са тея гробарчета тук. Не четат, не мислят, не знаят, обаче не спират да дрънкат безумиците си. Ужас просто.... Аз затова не вярвам, че не са тролове, просто няма начин да са толкова тъпи!
Мани, това едно на ръка.. че е 100% така - спор няма, НО виж друго само, защо не видят какви фирми е имал, в какви е участвал, с какви хора е дружал, паши, маджовци, идея си нямат даже, и в едно книжле го има, дето автора набързо го килнаха.. Мен това повече ме е яд, другото ясно, то комунизма беше така дълбого вграден навсякъде, че точно боко да не е участвал, то направо смешно, а и навиците са си му същите (школовка) пак изгради едни шибани коренища, и следващото поколение не мое ги изкорени.
Ясно, или са троли, или родителите са им кадри.. или просто го правят за спорта Добре че си имат и други никчета, че тия вече са тотал щета
Кои са истинските ченгета? Рашков ли визираш? Ми да, истински офицер от полицията е, страхотен. Цв. ли предпочиташ, или оная калинка след него? Може би шофера на Маджо е по-добър? По-добър министър на МВР не сме имали никога до сега! И да, наслаждавам се, сбъднат сън ми е това, което се случва!Ти пък, сега какво лаеш, като дойдоха истинските ченгета. Радвай се само и се наслаждавай.
Като лъжеш по добре ли ти става? Написал съм ако някои луд, откачен като червения трол за лудницата отиде и го убие Боико(или вземе се спъне и се притрепе сам, дали няма да излезе друго яче по света след такива думи), а не Рашко!Е тва е класик гербер трол, от приказка, че не са хванали престъпника овреме, го докара, че същият вече е набег за убийство
Тва да не си го копирал от вожда?
Е ти си ясен, БКП отвсякъде. Дано зимата продължаваш да мислиш така.Кои са истинските ченгета? Рашков ли визираш? Ми да, истински офицер от полицията е, страхотен. Цв. ли предпочиташ, или оная калинка след него? Може би шофера на Маджо е по-добър? По-добър министър на МВР не сме имали никога до сега! И да, наслаждавам се, сбъднат сън ми е това, което се случва!
Ти си бкп, тъмно червен трол, фен на наследствен комуняга.Е ти си ясен, БКП отвсякъде. Дано зимата продължаваш да мислиш така.
Хахахахахахах, на Славиту Любимката. В едно шоу каза, че гласувал за нея. Пак НДСВ, дето ги няма на картата... Гласувайте народе, за да получите НДСВ, вервайте ми.Най-после светлина в тунела за България.
Очаква се новият премиер да е Меглена Кунева. (според БНТ).
А от изслушването на Рашков се разбра, че незаконното послушване е било на Божков с журналиста от фрог, за което ще търсят отговорност.
А какво да кажем ние от Севера - малко магистралка към Варна.Батето направи каквото трябваше, магистралка и метрото, сега ми е все тая вече. Вие да му мислите, яко ви дупе.
Къде е тая магистрала, преди 10 дена ходих до София, пълен ад са пътищата.Батето направи каквото трябваше, магистралка и метрото, сега ми е все тая вече. Вие да му мислите, яко ви дупе.
По-добре не идвай в София, че си токсичен.Къде е тая магистрала, преди 10 дена ходих до София, пълен ад са пътищата.
По 10 пъти в годината ми се налага да ходя в тая смрад, за съжаление. По лошото е, че превърнаха и Варна в същото сметище... Благодаря ти Тикво....По-добре не идвай в София, че си токсичен.
Браво на тиквата, велик е. Сега сте вие на ход, ще ви видим каква ще я сътворите.По 10 пъти в годината ми се налага да ходя в тая смрад, за съжаление. По лошото е, че превърнаха и Варна в същото сметище... Благодаря ти Тикво....
Да, разрухата е велика. За съжаление години ще са нужни да се поправят щетите, които сътворихте за тези 12 години.Браво на тиквата, велик е. Сега сте вие на ход, ще ви видим каква ще я сътворите.