Свършиха ли парите? Лоша работа.След нова година троловете на ГЕРБ почват работа за червения кръст.
Да, как успя точно това да сложи като най-важна точка, или от най-важните? Според мен има толкова много други проблеми, с които доста ще удари на камък, а се е хванал за нещо, което само ще настрои общността срещу него. Не знам каква точно е логиката тук, дано не прекъснат рано рано участие.Кирчо дали не стъпи накриво с тези зелени сертификати, май ще му изядат главата
Хахахахаха...АХахаха.. И аз не го знам, за пръв път го виждам и от тук разбирам за знаменитата му реч (не ги следя . Уникално е. Горкото момче наистина, но то кво прай там като е притеснителен. Но като го погледнеш от гл.т. на старите мутри...Ъ, ми пак е леш Навярно е супер специалист по нещо, надявам се, не го знам.Не знам кой е този момък, но Ко речИ ко?!
Според мен - в никакъв случай не е стъпил накриво. За да направи ква да е стъпка сам, трябва първо да притежава главата и краката си. Старите муцини не ги притежаваха относно важните неща, а Кирчо никак няма право на свои стъпки точно пък относно сертификата - глобалното топ явление от последната година.Кирчо дали не стъпи накриво с тези зелени сертификати, май ще му изядат главата
Мноо яко! Отдоле има и един коментар от 16.12.2021:https://www.klinklin.bg/nova-tv-s-n...75yICHOeTE_VvZWQHmucxT9Uk4Yxl1nfcmUS-JM8teC1o
Тука можем цял ден да го допълваме тоя списък.
НЕ са свършили парите бе хора! Бойко пусна лонг на тока за да пумпне цената на международните пазари сега трупа яко профит хахахаСвършиха ли парите? Лоша работа.
Да ти преведа ли какво казва?Кирчо в Брюксел: "Както знаете, имаме само един мост над Дунав".
Виж файлът 22383
ах-ах-ах на тяхно място се заклеват други и бройката се запазва.накрая няма да им останат депутати ахахах
малко конкретика ще вкараме ли или просто си критикуваме властта по дефолт?ПП на следващите избори няма да мине 4% бариера и ще духат супата. Кирилчо Педеругов еба майката на партията. Едни големи приказки преди изборите, минаха изборите и всичко наопаки. Тия игри вече сме ги виждали. От 89 насам всяка партия играе едни и същи "Игри на глада". Тия са просто поредните, които ще са в парламента за малко. Скапани боклуци. И вота за тях ще отиде за Възраждане.
То ми беше ясно тази американска подлога какви ще ги сътвори:
1. От ден първи започна да натиска за принудителното ваксиниране
2. Ще клекне за Северна Македония много бързо, нищо че за момента ги говори едни други, но той преди изборите друго говореше и за ваксинацията и сертефикатите. Добре че е широка коалиция и БСП и ИТН няма да отстъпят за СМ.
Например от днес. Щял да строи втори мост край Русе. Фантазия.ах-ах-ах на тяхно място се заклеват други и бройката се запазва.
малко конкретика ще вкараме ли или просто си критикуваме властта по дефолт?