Какво мислите за партия Възраждане

ти верно си най големия идиот който съм срещал.... некадърник
Давай в тоя дух!
Да видят хората истинското ви лице!
Като на мутрите ви, дето развяват депутатски карти.
Волен ги правеше същите работи.

Давай в тоя дух!
Да видят хората истинското ви лице!
Като на мутрите ви, дето развяват депутатски карти.
Волен ги правеше същите работи.
внимавай в картинката - предупредил съм те след това да не ревеш... идиот

Нещо невярно ли написах, обидих ли те?
Кое не е тъй?
предупредих те ! Не ми се обяснявай повече !

предупредих те ! Не ми се обяснявай повече !
Не мога да кажа добра дума за казармата, сори.
Няма как всички да харесат програмата ви.
Освен тия дето гласуват за каквото не са виждали.

Не мога да кажа добра дума за казармата, сори.
Освен тия дето гласуват за каквото не са виждали.
ама ти продължаваш да ми се обясняваш обаче.... спри се! За твое добро е !

Добре, вече разбрахме това! Кажи сега коя програма подкрепяш? Какви приоритети следваш? Не искаш казарма, добре как ще решиш проблемите с лигавата младеж, които само се друсат и пият?
Сподели...?

Добре, вече разбрахме това! Кажи сега коя програма подкрепяш? Какви приоритети следваш? Не искаш казарма, добре как ще решиш проблемите с лигавата младеж, които само се друсат и пият?
Сподели...?
Отговор на всичките ти въпроси - никак.
Не подкрепям който и да е. Стигнахме дотам, че няма за кого.
Лигавата младеж не я оправя казарма. Приемам, че мнозинството от по-дъртите са научили нещо в казармата. По мое време техниката беше попиляна, и се чудеха кво да ни правят. Запълваха ни времето с глупости, и от 6 месеца служба имах почти 2 месеца отпуски.

и от 6 месеца служба имах почти 2 месеца отпуски.

Тоест, орева орталъка за 4 месеца дискомфорт?

Намразил род и родина заради 4 месеца обща баня. В Израел военната служба е задължителна за всички - и за жените. Може би там не мрънкЯт толкова, защото всеки е настанен в луксозна самостоятелна стая/апартамент, със собствен санитарен възел, кабелна и личен масажист/маникюрист.

А, и храната се приготвя от шеф готвач според меню, изготвено от ''войника''.

Отговор на всичките ти въпроси - никак.
Не подкрепям който и да е. Стигнахме дотам, че няма за кого.
Лигавата младеж не я оправя казарма. Приемам, че мнозинството от по-дъртите са научили нещо в казармата. По мое време техниката беше попиляна, и се чудеха кво да ни правят. Запълваха ни времето с глупости, и от 6 месеца служба имах почти 2 месеца отпуски.
Пич, тогава спри да спамиш!
Хората като теб се наричат хейтъри!

П.П. Аз не съм дърт ;)

Намразил род и родина заради 4 месеца обща баня. В Израел военната служба е задължителна за всички - и за жените. Може би там не мрънкЯт толкова, защото всеки е настанен в луксозна самостоятелна стая/апартамент, със собствен санитарен възел, кабелна и личен масажист/маникюрист.

Човека бил ИТ и това го оправдавало да е такъв ;)

Намразил род и родина заради 4 месеца обща баня.
Бульо, дори няма да ти падна на нивото да ти обяснявам. Все разни дърти №§€%€@! се кефят на казарма, защото не ви касае. У Фейса направо са побеснели, цели групи има с разни баби, дето много били навити да връщат военно робство. Няма да прилагам епитети, щото обещах на Vbb.
Баня НЯМА, не че е обща. Няма никаква. Храна - отпадъци, квото не са окрали. Как няма да ги намразя?
По общоприетите критерии изкарах лека казарма. Зима нямаше, летен набор. Имах се с шапкарите и не смееха да ме закачат, дори ротния.
Туй което е проблем вътре, не може да го схване посредствен мозък. Затуй само изтрещели дядки искат да го връщат.
В Израел военната служба е задължителна за всички - и за жените. Може би там не мрънкЯт толкова, защото всеки е настанен в луксозна самостоятелна стая/апартамент, със собствен санитарен възел, кабелна и личен масажист/маникюрист.

Не знам за условията в Израел, затуй ще замълча.
Обаждаш се дето най си нямаш идея, все едно аз да отида на мамите да обяснявам как се създава и отглежда дете.

Пич, тогава спри да спамиш!
Хората като теб се наричат хейтъри!

П.П. Аз не съм дърт ;)
Кво искаш да пиша бе, нали предприемачи сте тука? Как един не коментира нещо по съществото на темата!
Може и хейтър да съм, но ненавиждам военни порядки. Вие като им се кефите що не станахте военни?

Типичната казарма няма кой да я върне, но едно време в 11-12 клас имаше 2 седмици военно обучение в лагер където все пак нещо ще научат

Типичната казарма няма кой да я върне
Клипа който ви пуснах, на депутат Ивелин, иска 4 месеца и половина казарма, колкото мойта. Пасков и къв беше оня лекар, искаха година и половина. Сетих се, Пеловски. Заснети са на видео.
Или гласувате за нещо, дето се надявате да не успеят да го прокарат?
За прогресивния данък и излизане от ЕС кефите ли се?

Ма то и аз искам да съм рус, със сини очи и на 20 години ма реалността е друга ;)

Баня НЯМА, не че е обща. Няма никаква. Храна - отпадъци, квото не са окрали. Как няма да ги намразя?
Така, сега си представи, че сме във война. Сериозно ли мислиш, че ще воюваш в условията, които толкова са ти липсвали цели 4 месеца? Това е било чудесна психологическа подготовка - ВОЕННА, въпреки че принцесите сте останали недовлни.

п.с. И само да ти кажа, че вмъкването на възраст не е аргумент в спора, а знак за тотално безсилие.

Била съм на военно - имам бегла представа за каква идиотщина става въпрос, защото ни бяха зачислени военни да ни обучават. Един тъпанар от Ботевград си намерка МОМИЧЕ, което да тормози - зубърката на класа. Унижаваше я пред строя - пред всички. Добре, че бяхме по ''онова'' време, та момичето издържа. Сегашните лигави курвета (и от двата пола) щяха да се изпосамоубият ритуално и драматично. Може да сме дърти, но сме силни по дух и психика. Вие ще си останете лигли и на дърт заман.

Не знам кво съм потвърдил, не ви следя простотиите в темата, единствено написах, че малко дисциплина няма да навреди на младите

за другите обсъждания не ми вкарвайте думи които не съм казал, имам си мнение ма си е за мене, айде

Кво искаш да пиша бе, нали предприемачи сте тука? Как един не коментира нещо по съществото на темата!
Може и хейтър да съм, но ненавиждам военни порядки. Вие като им се кефите що не станахте военни?
Равнис... мирноооо 🤣 🤣 🤣

Интересно ми е като те дразни, защо само солиш манджата! Не виждаш ли, че другите сме на друго мнение!
Въпреки, че аз не съм изкарал блага службица като теб, съм на мнение, че всеки трябва да може да стреля и да знае как да се опази по време на военни действия!

Горе