Ами той е от тези, които правят това което е най-модерно, след годините на отричане, с навлизането на комуникациите, простото отричане вече е спряло да върши работа и от тогава насам най ефикасната методика е да се миксира истина с лъжа, така става най-голяма каша в главата на човек. Алек Джоунс прави точно това и ест си го осребрява.А ти откъде знаеш, че е измамник
Много пари има даже, ама аз няма да се занимавам с мейнстрийм лъжи и шитни. Както, ще да звучи, макар че от няколко години слабо се интересувам, понеже вече съм прозрял и научил най-важните неща, макар да не съм конспиративна кукла на някой ГОЛЯМ конспиратор на който му снасят инфо, какви каши да забърква, знам доста неща за истинската истина, или поне някоиИма доста хора, които се интересуват от конспирации, така че може и да има хляб в подобен проект. Лично мен не ме интересуват, така че не ми се занимава точно с това.
Като сме тръгнали да говорим за конспирации, та да говоримАми той е от тези, които правят това което е най-модерно, след годините на отричане, с навлизането на комуникациите, простото отричане вече е спряло да върши работа и от тогава насам най ефикасната методика е да се миксира истина с лъжа, така става най-голяма каша в главата на човек. Алек Джоунс прави точно това и ест си го осребрява.
Гледай това видео което аз съм правил, непрофесионално, може и да ти обясни някои неща и на какво ниво конспирация са ми познанията...
Тези изтъркани техники за промивка на мозъци са още от пропагандната машина на нацистка Германия, нищо ново под слънцето. Като цяло Джоунс е палячо, който обслужва правителствени интереси и си дъвче едно и също с цел отвличане на общественото внимание от както ти се изрази - ''истинската истина''. Ако не ме лъже паметта, първият беше Ал Гор с дезинформиращите ''факти'' в безкрайните си семинари из УСА. Препоръчвам ти да се запознаеш с работата на Георгий Сидоров, там вече е тежката артилерия по тази тема, а не клоуни като Алекс ДжоунсAt the background in the screen...
+ и на Тръмп, и на Тръмп може да се каже, че съм му фен, и това е истина за прехвърлянето на проблеми но и много от конспирациите са истинаИма хляб в конспирациите. Хората са свикнали да прехвърлят собствената си вина за ситуацията в която се намират върху конспирации и подобни
+ и на Тръмп, и на Тръмп може да се каже, че съм му фен, и това е истина за прехвърлянето на проблеми но и много от конспирациите са истина
Като това ли:
От достоверни източници, пожелали анонимност, караницата между извънземните и руснаците възникнала, след неуспешна сделка за линкове pr9. По случая е образувано досъдебно производство, коментираха от главщаба на Галактическата Федерация.Като това ли: