Предлагам: Магистър по конспирации и NWO въпроси :)

kpetrov

Well-Known Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
Имам си друг основен проект в момента, но предлагам на желаещ да развиваме странично 1-2 такива проекта.

Не става въпрос за мейснтрийм шитни за конспирации.
Години съм се занимавал точно с това, знам много. Сатва въпрос за големите *айна.

&

Смешно ви е на вас, но ако се разровите - има немалко NWO портали, които имат сериозен трафик. Да не говорим за измамника Алекс Джоунс който сигурно прави милиони от полуистините които плямпа.

А ти откъде знаеш, че е измамник

А ти откъде знаеш, че е измамник
Ами той е от тези, които правят това което е най-модерно, след годините на отричане, с навлизането на комуникациите, простото отричане вече е спряло да върши работа и от тогава насам най ефикасната методика е да се миксира истина с лъжа, така става най-голяма каша в главата на човек. Алек Джоунс прави точно това и ест си го осребрява.

Гледай това видео което аз съм правил, непрофесионално, може и да ти обясни някои неща и на какво ниво конспирация са ми познанията...

Има доста хора, които се интересуват от конспирации, така че може и да има хляб в подобен проект. Лично мен не ме интересуват, така че не ми се занимава точно с това.

Има доста хора, които се интересуват от конспирации, така че може и да има хляб в подобен проект. Лично мен не ме интересуват, така че не ми се занимава точно с това.
Много пари има даже, ама аз няма да се занимавам с мейнстрийм лъжи и шитни. Както, ще да звучи, макар че от няколко години слабо се интересувам, понеже вече съм прозрял и научил най-важните неща, макар да не съм конспиративна кукла на някой ГОЛЯМ конспиратор на който му снасят инфо, какви каши да забърква, знам доста неща за истинската истина, или поне някои :)

Ами той е от тези, които правят това което е най-модерно, след годините на отричане, с навлизането на комуникациите, простото отричане вече е спряло да върши работа и от тогава насам най ефикасната методика е да се миксира истина с лъжа, така става най-голяма каша в главата на човек. Алек Джоунс прави точно това и ест си го осребрява.

Гледай това видео което аз съм правил, непрофесионално, може и да ти обясни някои неща и на какво ниво конспирация са ми познанията...

Като сме тръгнали да говорим за конспирации, та да говорим:)
At the background in the screen...
Тези изтъркани техники за промивка на мозъци са още от пропагандната машина на нацистка Германия, нищо ново под слънцето. Като цяло Джоунс е палячо, който обслужва правителствени интереси и си дъвче едно и също с цел отвличане на общественото внимание от както ти се изрази - ''истинската истина''. Ако не ме лъже паметта, първият беше Ал Гор с дезинформиращите ''факти'' в безкрайните си семинари из УСА. Препоръчвам ти да се запознаеш с работата на Георгий Сидоров, там вече е тежката артилерия по тази тема, а не клоуни като Алекс Джоунс:)
Между другото, като споменахме за задкадърните хитринки на подсъзнателно ниво, в книгата ''Сияние Вышних Богов и крамешники'' са споменати доста такива.
Той и Дейвид Айк плямпа за илюминатите, но гледам последно време е кротнал нещо:)
Също може да се метне едно око и върху работата на тъй наречените ''канали'' като Сал Ракели, Кейси и подобни.

Последно редактирано:
Има хляб в конспирациите. Хората са свикнали да прехвърлят собствената си вина за ситуацията в която се намират върху конспирации и подобни :)

+ и на двамата, ето още едно видео от мен от времето когато се занимавах любителски с програми за видеообработка.

Има хляб в конспирациите. Хората са свикнали да прехвърлят собствената си вина за ситуацията в която се намират върху конспирации и подобни :)
+ и на Тръмп, и на Тръмп може да се каже, че съм му фен, и това е истина за прехвърлянето на проблеми но и много от конспирациите са истина :)

+ и на Тръмп, и на Тръмп може да се каже, че съм му фен, и това е истина за прехвърлянето на проблеми но и много от конспирациите са истина :)

Като това ли:

20280471_10214549246431921_153265340654852576_o.jpg

Като това ли:

20280471_10214549246431921_153265340654852576_o.jpg
От достоверни източници, пожелали анонимност, караницата между извънземните и руснаците възникнала, след неуспешна сделка за линкове pr9. По случая е образувано досъдебно производство, коментираха от главщаба на Галактическата Федерация.

Горе