Относно задаващата се Световна Криза и Пандемията от COVID-19

Статус
Not open for further replies.
Бате, как точно работиш сервитьор или фризьор онлайн? :) За една кифла питам. :D

Я попринцип с фотомагазина може да ти оформим прическа и да ти отрупам масата с препечени прилепчета. Брои ли се?

Интересна снимка, жалко че не се copy/past-на като новината за 5000-те
91569540_10158031990763397_7322466751990464512_n.jpg
Автор: Добринка Янакиева
Опашката пред Бюро по труда до Бизнес парк София на фона на увеличените заплати на депутати и министри. И така е трети ден...
И това не е всичко...
Екранът на телефона не ми достига да обхвана всички чакащи в студа...

Изводи, статистики и други размисли, оставям всеки сам да си прави.
 
пускаш си канал в Youtube и учиш хората как да си правят прически сами, полезни съвети за косата или в другия случаи , трикове при сервиране , етикет на хранене и тн.
И тва от къв зор? Кой ще ти види прическата като си под ключ в къщи. Етикет на хранене- за забавление на домашните ли?

91500617_2835350023208928_9084774747882913792_n.jpg
 
По важното е, че спазват социална дистанция!

Я попринцип с фотомагазина може да ти оформим прическа и да ти отрупам масата с препечени прилепчета. Брои ли се?

Интересна снимка, жалко че не се copy/past-на като новината за 5000-те
Виж файлът 19034
Автор: Добринка Янакиева


Изводи, статистики и други размисли, оставям всеки сам да си прави.
 
Какво е според теб това дето ти гласят ? С медийна истерия нищо не постигат освен хората да си седят у дома.... и хората ще се научат да си плащат сметките онлайн, да работят онлайн, да изкарват пари онлайн. Единсвеното дето мен ме съмнява е вируса нарочно да е разработен за да намали и без това пренаселената планета - ама тогава защо не го направиха и по смъртоносен - да убива 50 процента примерно... ама знае ли човек.
Най-лошото е, когато човек не осъзнава ползата на хората около него. Ако ти не цениш работата на чистачите, продавачите, хлебарите (пробвай да ядеш виртуален хляб) и т.н., говори лошо за теб. Подобни професии е имало и ще има. Това, че част от населението (тук попадам и аз, и ти) сме се ориентирали към интернетчето, не означава, че другите трябва да останат без препитание. Ами ако спрат интернета, какво ще правим?!

Относно дали е разработен да намали пренаселената планета - не. Разработен е, за да замъгли допуснатите грешки на правителствата, Фондовата борса и отделните банкови институции, които обезцениха стойността на парите. Поне като ще търпи нещо човечеството, да си мисли, че е виновен вирусът, а не управляващите. Пускаш мухата и цялата журналистическа пропаганда, барабар с властимащите, тръгват на поход в психоза на човечеството. Жертви има, няма болест или вирусна инфекция, които да не е достигнала до фатален изход, но не всеки, носител на коронавирус, е починал от него. В голяма част от нас има представители на семейство "Коронавируси" и когато тестовете не могат да отсеят COVID-19 от другите - за каква обективност говорим.

И само ще напомня, че на 39 секунди умира по едно дете от пневмония. Това не е ли повод за притеснение? Това са над 2000 деца на денонощие. Защо не се говори?
 
И само ще напомня, че на 39 секунди умира по едно дете от пневмония. Това не е ли повод за притеснение? Това са над 2000 деца на денонощие. Защо не се говори?
Ще станат ли тези деца 4000 / денонощие след 2 месеца? И 8000 след 3 месеца? И 15 000 след 6 месеца? (не ми отговаряй)
 
ПЕТЪЧНА ПРИТЧА ПРЕДИ ВАКСИНАЦИЯ:

Стоял си един цар в кулата и гледал царството си - разделно от една река и си помислил:
"Абе тия моите мноо прости. За толкова години не поискаха един мост да им направя, да им е по-лесно, да им върви търговията, срещите с роднини, да не обикалят отдалеч, за да се виждат и говорят.
Хммммм, казал си, ще им направя мост.
Минали месеци, мостът бил готов. Всички се радвали и възхвалявали царя си."
Един ден, както си стоял на кулата, си рекъл:
"То, хубаво, минават по тоя мост, ама да взема да им сложа аз една такса, за дето минават." Речено, сторено.
Минали година-две, никой не се противил, плащали и минавали. Царят си рекъл: Тия, щом мълчат, значи им е добре. Да взема да им сложа един манаф. Плащат на другият край да ги опъва, да видя дали ще се възпротивят.
Така, минала година, никой "гък" не казва. Плащат, плющят ги и - по пътя. Гледал ги и се чудил:
"Прост народ, ей..."
Не щеш ли, след още година, изведнъж всички се надигнали. Викали под кулата нервни от всички страни, голяма тарапана. Царят ги чул и накрая възкликнал: "Ейиииии, дойде им акълът на мойте..." Излязал на балкона на кулата и рекъл:
"Кажете хора, поданици мои, за какво е тази врява?"
"Абе, царю, казал баш организаторът, всичко хубаво: мост направи - ОК, такса сложи - ОК, да ни ебат - ОК,
АМА СЛОЖИ ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН ДА ЕБЕ, ЧЕ ГОЛЯМА ОПАШКА СТАВА, БЕ!?"

п.с. Текстът е копи-пейст. Изказът не е мой :)
 
Ще станат ли тези деца 4000 / денонощие след 2 месеца? И 8000 след 3 месеца? И 15 000 след 6 месеца? (не ми отговаряй)
Има проблем в това да отговарям ли?! Защото забелязвам, че поддръжниците на тезата "Я, ше си седа на г*зо, че жалкия ми животец е много скъп" четат през редовете.

Да, ще станат. Докато се приемат само "болните" от коронавирус, останалите умират. Кой ви преглеждаше, докато бяхте болни от сезонните грипове - личните лекари, нали?! Ама сега са със скръстени ръце, а когато не се помогне навреме - следва леталният изход.
 
Така като гледам, вярващите са ти и още двама, ако има други да си кажат, че не съм ги забелязал. Дотук тези дето не вярват във всичко дето им говорят смляно и готово за употреба от телевезора и се съмняват в официалната версия са малко повече от вас тримата вестители на апокалипсиса.
Пичага, не се оправдавай. Чакам публичното извинение за брътвежите, които ръси по-рано - как било у Швецията. ;)
 
@Blinky ко скатаваш ве, раздай по $5 на участниците. ~75 странци контент :D
 
  • Haha
Реакции: Ivo_
Тук и регнати профили от преди 10 минути се включват. Циркът е пълен. :D Явно Burn-a е бръкнал надълбоко. :hankey:

Иначе конспираторите-поддръжници гледам из соц. мрежите са главно неграмотни и цигани. Бая безсмърни и тук, ама вратите на рандъм инфекциозно са винаги широко отворени за доброволци без защитно облекло.
 
Пичага, ще броим пилците на есен, пък тогава ще видим кой ще се извинява. До вчера си щъкаха свободно, напълно в реда на нещата е правителствата да се подадат на натиска.

Защо шведите не са на италиански сценарий, като регистрираните са от началото на март? Мерките са от преди няколко дена.


Пичага, не се оправдавай. Чакам публичното извинение за брътвежите, които ръси по-рано - как било у Швецията. ;)
 
@PekoTakoff я не спорим, немам нито икономическо, нито медицинско виШи, че да споря с другите като мене. Препрочитам оттук-оттам мненията и си пущам мойте булшитс. :D
 
Аз знам това. Бърнито го знам от едно време, че е герберски трол много одавна. Дано да му плащат добре, че много се старае, заслужава си парите.


@NovaPS @nandibandi @biaaro @NovaPS нали си давате сметка, че спорите с ПЛАТЕНИ тролове.
Единият продава маски менте със стотици, незнайно откъде контрабанда, другия се издържа от лайкове и тролене, третия, четвъртия ... безмислено е просто ...
 
@PekoTakoff Сигурен съм, че си някоя дърта хиена от форума, ама няма да се задълбочавам. Иначе признавам ти, влезе у темата, като каубоец в кръчма с гръм и трясък и всичко млъкнаха... :)

пп. Не, не, Нинова не, мерси...
 
Статус
Not open for further replies.

Горе