deffnews
Well-Known Member
Е недей тъй ся, търсачо на римския музей. Нека човека да обясни на аудиторията.Значи да нагъваш гарнирани пити и да те боли куроната
Е недей тъй ся, търсачо на римския музей. Нека човека да обясни на аудиторията.Значи да нагъваш гарнирани пити и да те боли куроната
Разбира се, че не е само за пари.SMS-гейт за Урсула фон дер Лайен и шефа на Pfizer: Ще разкрият ли чатовете им преди сделката
Я някой от ковидите "предриемачи" пак да ми обясни как не било всичко за пари.... Знам, че голяма част от потребителите на форума не блестят с умствени способности, обаче да си толкова изветрял за да не разбереш как те правят на маймуна си е направо за освидетелстване.
Всъщност взимат няколко хиляди, мисля, че не зависи от обема информация.Наскоро възстанових 400 ГБ информация на 99.9% от "празен" харддиск. Ся да не се правя на каквото не съм. Почти всичко е правено от други хора. Аз просто го намирам. За такова нещо - да ти възстановят на практика цялата информация в такъв размер може да ти вземат 400-500 лв.
Да не ти казвам какво излезе от този хард.Всъщност взимат няколко хиляди, мисля, че не зависи от обема информация.
Не ме разбра. Хората, които ти взимат няколко хиляди ги взимат за счупен партишън, изгорял диск и др. подобни красоти. Няма общо с възстановяване на файл от кошчето.Да не ти казвам какво излезе от този хард.
Кво значи счупен дял?Не ме разбра. Хората, които ти взимат няколко хиляди ги взимат за счупен партишън, изгорял диск и др. подобни красоти. Няма общо с възстановяване на файл от кошчето.
То пък щото официалните (не-конспиративни) теории звучат облечени в разум и научен контекстАз съм говоритела/ПиаР-а на конспираторите.
Без мене всички ще ви се смеят.
Трябва да обличам всяка по-налудничава теория в здрав разум и научен контекст.
Идеален момент за който има желание, да направи наистина смъртоносен вирус. Най-наплашените от короната няма да повярват, че може да има нещо по-страшно, а на останалите вече толкова им е писнало, че просто ще си кажат - По-добре да са мре, отколкото пак да минаваме през това.Китайците се опитват да направят нов коронавирус: NeoCov, 33% смъртност, демек 1/3 от заразените погиват.
Ама нема страшно - Пфайзера сигурно вече разработват ваксинката...
Те ви се смеят от памти века. Други пък просто не разбират, щото пиар говорителите не обясняват на аудиторията, какво е резетТо пък щото официалните (не-конспиративни) теории звучат облечени в разум и научен контекст
Идеален момент за който има желание, да направи наистина смъртоносен вирус. Най-наплашените от короната няма да повярват, че може да има нещо по-страшно, а на останалите вече толкова им е писнало, че просто ще си кажат - По-добре да са мре, отколкото пак да минаваме през това.
Ей, май не споменахме и за този куриоз:
ВИДЕО
Нали се бяха разбрали да се направи работна група от експерти - половината от едната страна на барикадата, другата половина от другата. Със специалното участие на Радка. И ето, събрали се, започват да обсъждат. Добре, ама нашите взели че сложили камера да предава събитието онлайн. Единия върти камерата наляво-надясно да показва кой говори в момента. И ония като забелязват това - Ооо, ма как така, ние не искаме да бъдем записвани. Не щат прозрачност и това е.
Ако не искат да са публични да си стоят в тяхСтрах тресе кочинката.
Първото заседание на работната група се провали, защото казионните "експерти" - гъзолизците на директивата - се уплашиха от директния стрийминг. Баба Радка и сие, дето всеки ден обикалят медиите да ръсят глупости, изведнъж се сетиха, че не желаят да бъдат снимани и излъчвани.
Причината? Много просто - т.нар. "експерти" не желаят обществото да види колко са жалки, когато истински експерти изложат истински аргументи срещу евтината им пропаганда. То мноо лесно да ходиш по правителствените телевизии, където ти задават удобни въпроси, ама когато се наложи да се обосновеш с реални факти и научни изследвания... Рискът да ти лъсне голия гъз е огромен.
Печалба, контрол все тая. Но не и загриженост за нечие здраве.Разбира се, че не е само за пари.
Това с контрола се случва само по сайфай филмите и книги като 1984. Това за резет каквото и да влагате са глупости. Ако приемем, че ТЕ искат да ни контролират, ами те не могат себе си да контролират, камо ли други.Печалба, контрол все тая. Но не и загриженост за нечие здраве.