Аз да дойда ли, поканен ли съм? Кои ще ходите?В колко часа, ще е срещата в Анталия?
Айде и продължава...Ти си тънкообидна
Па той е най-големия радетел за узаконяването на гей-браковете у нас.Ноке във всеки свой пост защитава онеправданите либерали!
Ема оня си го изпроси, не може да се бъзика с жена му !Искаш ли един Уил Смит накрая...
"Двете страни не са се срещали лично от седмици, но ще проведат три дни преговори в Истанбул, според Давид Арахамия, украински преговарящ, депутат и съюзник на Зеленски."В колко часа, ще е срещата в Анталия?
Явно нашите журналя не са разбрали."Двете страни не са се срещали лично от седмици, но ще проведат три дни преговори в Истанбул, според Давид Арахамия, украински преговарящ, депутат и съюзник на Зеленски."
Според комшийския:
Виж го прецъкай го.Ukraine-Russia peace talks to restart as Moscow shifts focus east
With a new round of negotiations between Ukraine and Russia approaching in Turkey, President Volodymyr Zelenskyy has said peace must be established...www.dailysabah.com
Или за друга среща става дума? (Нещо съм малко извън някои новини напоследък.)
Аа, ето:
Idit: Ба - тва е от 10-ти март...The eyes and ears of the world are in Turkey for peace
The Antalya Diplomacy Forum, held for the second time this year, began under the shadow of the war on the Black Sea. The most fruitful mediation attempts...www.dailysabah.com
Виж ми последния едит - има Анталийски работи. (...Които не знам дали са в анталия Може и да не са разбрали наште.)Явно нашите журналя не са разбрали.
Ха, и па коя е жена му, че не може да се бъзика с нея? И не е казал нищо обидно. Просто тия двамата се мислят заа светая-светих на холигууд.Ема оня си го изпроси, не може да се бъзика с жена му
Партито ме изпревари. Бие се циганската на оскарите тоа. Тва либерастите вече канселират и с крошета.Кажете за уил смит, къв е филма там?
Явно нашите журналя не са разбрали.
Лавров очаквал позитивни преговори.Яжте само баклава и четете ДейлиСабах
Говори се че искали да вдигнат рейтинга на шоуто, понеже било с ниска гледаемостХа, и па коя е жена му, че не може да се бъзика с нея? И не е казал нищо обидно. Просто тия двамата се мислят заа светая-светих на холигууд.
Говори се че искали да вдигнат рейтинга на шоуто, понеже било с ниска гледаемост