Добре върви темата с по страница на час
да се повторя: Ако, админите сметнат, че имат повече полза от въпросната спамеща лейди, отколкото от мен моля акаунта ми да бъде баннат заедно със всичко свързано с него, защото то си е мое!
Човек ти откакто се скара с приятелката ти си доста антиженски настроен, висчки сме имали такива периоди а те жените са си странни, но придават различнен нюанс на форума ... (че даже с касиопеиа май имате близки политически виждания :| )
Значи аз НЕ искам никой да банвам, нито смятам че имаме повече полза от нея отколкото от теб но и от двама има полза за развитието на Предприемач като ефективно комюнити трябва да има layers с различни по вид потребители...
Акаунти не банваме и не трием постове поради техническо ограничение че ако се изтрие първи пост на тема втория не става първи се трият всички след него
Никога не сме отричали че постовете са си ваши и който иска по всяко време може да си ги промени на ".........." (10 точки) например само че да не ни занимава нас с Блинки
Братле, надали карането с приятелката ми е причина за това. Ти много добре знаеш причината, нямам намерение да споря или да се обяснявам. Факта е факт, няма нюанси, има факти. Не съм женомразец напротив обичам си жените, но тези които са хора, същото важи и за мъжете. За да няма проблем и да не се караме просто е лесно дел и uni-web го няма вече. Това не значи, че ще прекратя отношенията си с всички колеги от форума!
Е защо дел човек полезен си за форума.......
Добре че му го каза да се кротне малко.
Братле, надали карането с приятелката ми е причина за това. Ти много добре знаеш причината, нямам намерение да споря или да се обяснявам. Факта е факт, няма нюанси, има факти. Не съм женомразец напротив обичам си жените, но тези които са хора, същото важи и за мъжете. За да няма проблем и да не се караме просто е лесно дел и uni-web го няма вече.
Уни, що не си сипеш и не си го преместиш в другия крачол, ми се занимаваш с глупости.
Уни, май те е хванала мастиката вече... Уважаваме те, брат!
Uni - спечели приза най-полезен юзър у форума
В крайна сметка и Вълкът сит и агнето цяло