Кажи какво пусна, за да се стигне дотам?Имате голям късмет, на мен втора страница директно последно червеното предупреждение от нищото.
Пенсии, зодии. Като флагнат няколко страници е 50 на 50 при обжалването при едни връщат статиите, а при други остават. Пълен абсурд.Кажи какво пусна, за да се стигне дотам?
Без значение е от към трафик поне. Изтествано от мен.Откъде пускате постовете: Meta Business Suite, директно от страницата, или насрочвате от някоя платформа?
Абсолютно същото и при мен !Да, но на мен предупрежденията не са ми за спам, а за измами. AI просто е тотал щета.
За съжаление да ,точно преди малко ми свалиха постТези AI грешки обезценяват доста фейсбук страниците.
Влошават се нещата...За съжаление да ,точно преди малко ми свалиха пост
То това се побърка, постоянно почна да предупреждава за всичко. Ако отидете на меню препоръка на страница и там ще видите още флагове...Трагедия са тия!!!Влошават се нещата...
Там даже не ги гледай, че е страшно. За да си добре с фейсбук изобщо не трябва да публикуваш нищо.То това се побърка, постоянно почна да предупреждава за всичко. Ако отидете на меню препоръка на страница и там ще видите още флагове...Трагедия са тия!!!
Точно така. Вече се започна при мен поне.И какво излиза, че ботовете са превзели Фейсбук ли? И че ще ни наказват и няма кой да възстанови допуснатата грешка от бота ли?
Цуки трябва да се вземе в ръце, иначе ботове ще му превземат и личната сметка, както е тръгнало.Точно така. Вече се започна при мен поне.