uni-web
Well-Known Member
От: На 22-ри Ноември на протест.
Намали тревата братле, искрен съвет!
Намали тревата братле, искрен съвет!
И все пак драги,
историята е история. Нека не я смесваме с настоящето, защото няма приложение в бъдещето.
Света е по свързан от всякога - съжалявам тия кои живеят в дупка, и отричат всичко чуждо - никога няма да видят свобода такава каквато даже си я представят.
Може да се вади много от историята, както този цитат на Чърчил. Никъде не съм споменал че съм му привърженик нито на начина на живот (пушенето и пиенето...), нито начина на управление (макар да има неща които ми харесват) нито друго - доложих цитат който е реално доста приложим като идея в "сегашно" време.
Тук се пие чай - да. Буржоата си го пият, но и в България се пие чай - това че наоколо има само пияници не е довод за съмнения че и в България има културни, прозорливи и образовани хора. Те не се виждат защото не се оплакват, ето го разковничето което не приемат някои.
Прасето на улицата се коли варварски, пияни и мръсни хора се веселят и печат на огъня току що извадените вътрешности. И децата опиянени бягат, чистейки мръсните черва. Кучето яде остатъците. Шкембе чорба се вари и по заведенията в съвременния град. Циганина е посял семето на идиотизма, на грозотата на живота - това че не го виждате и държите на каузи които не са приложими в съвременния свят не ви прави патриоти а обратното - Нещастници с големи усти. (Без да обиждам никой, не е цел)
Ебе се на поразия, пие се без основателна причина, пуши се около бебета, псува се за добро утро, ден и вечер. Мразят се съседи, хора които са по различни - дрехи, ориентация, музикален вкус и мн. др.
Говори се/живее се в миналото което даже не е такоа каквото се представя (нима не станахме свидетели на промяна на историята в реално време ? Дали не се е случвало във времето отново ? риторика).
Нямаш право на друго освен омраза - кажеш ли "Абе, кво ви е виновен Бойко и Герб" агресивни атаки със заглавието "герберче..."
Питам Аз съвсем различен, гледащ от далеч нещата които и на живо съм бил свидетел - Кога и кой ще ви оправи Държавата ?
Родината не е ваша, нямате права над нея, борите се за земя която не принадлежи на никой, плащате на духове, работите за да сте нещастни - Докога ?
С протест ли се решава това ? Блаженни сте си вярващи.
Хвала на труда ви!
Но хвалбите спират, труд е едно но цел и труд друго.
Поздрави на всички.
Да не съм лош пророк, но мога да казвам всеки месец по едно нещо което виждам тук, което ще дойде в България.
Ето че е част от Европа - но клоаката.
Не Жалко, няма да го кажа. БЪлгария ще се извиси като сила заради Българите, но не и е Времето.
ДОкато Българина е болен от Балканския синдром - Няма!
ДОкато е безорганизиран и мразещ, докато мисли за гъза си и гледа да мине тънко като груби и лъже братята си.
Какво да говоря - тук има просто хора НЕдоволни от живота си. За тях целият свят е 110 000 кв. метра Цигания, простотия, лъжи и измами, беззаконие и мн. др. с Велика история.
Даже за повечето вселената е един град, един дребен кух Бизнес, едно убежище - едно семейство без никакви саможертви и мечти - Блазе на такъв народ.
Разликите между Българите са като черното и бялото, понякога се срещати цветни, има и невидими
Лек ден желая.
И по малко хейт - не забравяйте че не сме врагове. Единни сме силни, разликите ни са градивното в нещо така велико.
Днес правим история, след години Хикс на брой може да сте в учебниците като черни и бели, цветни или невидими - може някой имена и да се запишат.
А защо не и анали от форуми, комуникация - като едни нови опълченци - защо не, никой не знае как ще ни определят след години...
Внимавайте, живота е прекалено кратък и не всичко е пари.