Бах информирания пич. Дори според здравния министър са 100+, защото днес са вкарани данните за няколко дни. Но разбира се ти си по авторитетен източникДнеска сме на 100+ умрели от ковид
Ти ще споделиш ли какви мерки за ограничение на заразат трябва да се вземат според теб?Бах информирания пич. Дори според здравния министър са 100+, защото днес са вкарани данните за няколко дни. Но разбира се ти си по авторитетен източник
Относно дали маската спира потока. Зашо както си седиш с маската пред компютъра, не вземеш да заснемеш едно клипче. Кажи маската не спира потока и да видим дали ще се издуе като балон или ще си седи спихнала. ROFL
Същото беше миналата седмица във вторник когато за първи път имахме над 50 - тогава бяха 51 и министъра щеше да прави проверки дали част от бройки не са от събота/неделя.Бах информирания пич. Дори според здравния министър са 100+, защото днес са вкарани данните за няколко дни. Но разбира се ти си по авторитетен източник
Начални на болница, не разбрах в кой град. Каза директно следното - Голяма част от хората тук не са за нас
До няколко дни или ще го принудят да си промени мнението или ще му намертя някоя схема в болницата и ще му запалят чергата.Не знам колко от вас гледат новините на канал 1, ама аз днес реших да си причиня, че да се запозная с официалната позиция на властта. Не че по другите не е същото, ама викам на канал 1 ще е най синтезиран
Какво обаче се случи. Началника на Благоевградската болница - Много от хоспитализираните изобщо не са за болница. Всеки тръгнал да влиза в болница, а той е за домашно лечение. Директно го каза.
Начални на болница, не разбрах в кой град. Каза директно следното - Голяма част от хората тук не са за нас, те са за психиатър. Каза го точно така. Всеки може да го провери самостоятелно, даваха го преди малко.
Който иска да продължава да верва, аз няма да го направя.
Само след като видя клипчето, в което маската не ти спира потока въздухТи ще споделиш ли какви мерки за ограничение на заразат трябва да се вземат според теб?
До няколко дни или ще го принудят да си промени мнението или ще му намертя някоя схема в болницата и ще му запалят чергата.
Впрочем има ли някой който да си спомна как се дезинфекцираше през 80те в училища, болници и всякакви обществени места дори и в заводите?
Белина в ненормални количества: подове, врати и дръжките дори, прозорци, чинове, маси стени с блажна боя всичко. Каот влизахме сутрин в училище ни се насълзяваха очите и отпушваха носовете за седмица напред. А дори и да вдишаш някаква зараза тя беше мъртва и половина. За 11 години в училище нямахме нито една грипна ваканция. Не, че нямаше грипове и тогава ама не казваха на няколко хиляди болни "пандемия".
Проблема и на младежите фенове на маските тук и на всички фенове на ковида е пропагандната информация която ги залива отвсякъде.
Същото беше миналата седмица във вторник когато за първи път имахме над 50 - тогава бяха 51 и министъра щеше да прави проверки дали част от бройки не са от събота/неделя.
Това няма никакво значение! Дори част от бройките да са от събота/неделя, то след няколко дни когато стигнем 201 броя ще се чудим същото. После при 301 и т.н.
сигурен съм, че ако интервюират началника на моргата ще каже също. Явно БНТ започват да манипулират обществото за да налагат др Менгеле + да се крие че болниците са запълнени.
Между другото намерили са от кого да взимат интервю... Благоевград е огнище от самото начало! само 70к население и си държат втората позиция вече 7 месеца. Това е чудовищно управление!
Ааа не, нас ни проверяваха всяка седмица. Ако набарат някой.... Целия клас скинхедЗа първи път грип фанах май чак след като дойде демокрацията.
Оообаче с въшките беше обратното.
Да, ама мене така и не ме хванаха с въшки при проверките... сещам се как седиш чинно докато ти ровят из косата, притихнал с надеждата да не ти открият, че си беше леко конфузно така пред класа...Ааа не, нас ни проверяваха всяка седмица. Ако набарат някой.... Целия клас скинхед
Възможно е! Но е малко вероятно по две причини:Или просто докторите са супер изнервени, че им ебават майката с неадекватни нареждания от министерството и вече не могат да издържат и си казват каквото им тежи. Втория доктор директно си каза, че става въпрос за паника.
Е въшките са класикаЗа първи път грип фанах май чак след като дойде демокрацията.
Оообаче с въшките беше обратното.
Ясно...Само след като видя клипчето, в което маската не ти спира потока въздух
Изгледах интервюто за което говориш и взех разумното решение това да е последният ми коментар в темата. Скоро не съм си губил така времето.Не знам колко от вас гледат новините на канал 1, ама аз днес реших да си причиня, че да се запозная с официалната позиция на властта. Не че по другите не е същото, ама викам на канал 1 ще е най синтезиран
Какво обаче се случи. Началника на Благоевградската болница - Много от хоспитализираните изобщо не са за болница. Всеки тръгнал да влиза в болница, а той е за домашно лечение. Директно го каза.
Начални на болница, не разбрах в кой град. Каза директно следното - Голяма част от хората тук не са за нас, те са за психиатър. Каза го точно така. Всеки може да го провери самостоятелно, даваха го преди малко.
Който иска да продължава да верва, аз няма да го направя.
ИСТИНА:Какво обаче се случи. Началника на Благоевградската болница - Много от хоспитализираните изобщо не са за болница.
*Да. Със сигурност може би има няколко човека които ще оживеят и без да влизат в болница. Човека въобще не се изказа толкова категорично колкото ти се иска на теб. Даже си личи несигурността му по словореда. Въобще не звучеше убедително, а по-скоро много предпазливо."Но има и болни които наистина не са за болницата"
ИСТИНА:Началник на болница, не разбрах в кой град. Каза директно следното - Голяма част от хората тук не са за нас, те са за психиатър.
*Този смешник трябва да бъде отстранен от длъжност. Пълен идиот който се изказва по неподходящ начин, иначе е областен "управител". Между другото ако трябва да погледнем реално вурху психическото здраве - да. Днес прочетох новина, че в САЩ 1/5 от преболедувалите имат нужда от психиатрична помощ. Този областен управител какво ще направи да осиури такава помощ на хиляди хора?Областен управител.....
Изгледах интервюто за което говориш и взех разумното решение това да е последният ми коментар в темата. Скоро не съм си губил така времето.
Ето защо
ЛЪЖА:
ИСТИНА:
*Да. Със сигурност може би има няколко човека които ще оживеят и без да влизат в болница. Човека въобще не се изказа толкова категорично колкото ти се иска на теб. Даже си личи несигурността му по словореда. Въобще не звучеше убедително, а по-скоро много предпазливо.
Според мен тук доктора говори по-скоро паниката свързана с "липса на места в болницата", затова всеки който се разболее бърза да влезе в болница. Според мен това е логично. Няма кой знае каква паника в България предвид това, че има толкова много фенове на д-р менгеле!
ЛЪЖА:
ИСТИНА:
*Този смешник трябва да бъде отстранен от длъжност. Пълен идиот който се изказва по неподходящ начин, иначе е областен "управител". Между другото ако трябва да погледнем реално вурху психическото здраве - да. Днес прочетох новина, че в САЩ 1/5 от преболедувалите имат нужда от психиатрична помощ. Този областен управител какво ще направи да осиури такава помощ на хиляди хора?
Оказва се, че освен че не гледаш, ти слушаш избирателно. Но спокойно, разбирам те. Когато човек вярва в нещо трудно може да бъде разубеден. (Особено конспираторите. На тях каквото и да им предложиш те няма да го приемат защото това за тях ще е краят).Не съм го гледал, слушах го
Айде малко разведряване. В този твой цитат подмених две думи. Толкова дълбоко пропит със смисъл е, че запази неговата ценност.Човека каза, че има хора които не са за затвора. Щом там има хора, които не са за там, представи си колко хора са по затворите в цялата страна, без да са за там.
Ами почти никой. Разчитаме на теб. И между другото от доста време няма канал 1.Не знам колко от вас гледат новините на канал 1
давай направо към сензацията - по-сбито и... СИНТЕЗИРАНО. Нямам търпение.ама викам на канал 1 ще е най синтезиран
тук използваш майсторския похват чрез който държиш публиката в напрежение. (Става ми смешно само като си представя как си изглеждал докато си писал това нещо).Какво обаче се случи.
Спри се бе човек! Доктора не каза "много". Каза "има и болни които не са за болницата". Вкарваш му думи в устата за да ни внушиш огромна бройка. Нормално е когато твоят град още от началото не се справя с пандемията да търсиш оправдания.Началника на Благоевградската болница - Много от хоспитализираните изобщо не са за болница.
Заключение:не разбрах