Свършиха ли парите?След нова година троловете на ГЕРБ почват работа за червения кръст.
Да, как успя точно това да сложи като най-важна точка, или от най-важните? Според мен има толкова много други проблеми, с които доста ще удари на камък, а се е хванал за нещо, което само ще настрои общността срещу него. Не знам каква точно е логиката тук, дано не прекъснат рано рано участие.Кирчо дали не стъпи накриво с тези зелени сертификати, май ще му изядат главата
Хахахахаха...АХахаха.. И аз не го знам, за пръв път го виждам и от тук разбирам за знаменитата му реч (не ги следя . Уникално е. Горкото момче наистина, но то кво прай там като е притеснителен. Но като го погледнеш от гл.т. на старите мутри...Ъ, ми пак е лешНе знам кой е този момък, но Ко речИ ко?!
Според мен - в никакъв случай не е стъпил накриво. За да направи ква да е стъпка сам, трябва първо да притежава главата и краката си. Старите муцини не ги притежаваха относно важните неща, а Кирчо никак няма право на свои стъпки точно пък относно сертификата - глобалното топ явление от последната година.Кирчо дали не стъпи накриво с тези зелени сертификати, май ще му изядат главата
Мноо яко! Отдоле има и един коментар от 16.12.2021:https://www.klinklin.bg/nova-tv-s-n...75yICHOeTE_VvZWQHmucxT9Uk4Yxl1nfcmUS-JM8teC1o
Тука можем цял ден да го допълваме тоя списък.
НЕ са свършили парите бе хора! Бойко пусна лонг на тока за да пумпне ценатаСвършиха ли парите?Лоша работа.
![]()
Да ти преведа ли какво казва?Кирчо в Брюксел: "Както знаете, имаме само един мост над Дунав".
Виж файлът 22383
ах-ах-ах на тяхно място се заклеват други и бройката се запазва.накрая няма да им останат депутати ахахах
малко конкретика ще вкараме ли или просто си критикуваме властта по дефолт?ПП на следващите избори няма да мине 4% бариера и ще духат супата. Кирилчо Педеругов еба майката на партията. Едни големи приказки преди изборите, минаха изборите и всичко наопаки. Тия игри вече сме ги виждали. От 89 насам всяка партия играе едни и същи "Игри на глада". Тия са просто поредните, които ще са в парламента за малко. Скапани боклуци. И вота за тях ще отиде за Възраждане.
То ми беше ясно тази американска подлога какви ще ги сътвори:
1. От ден първи започна да натиска за принудителното ваксиниране
2. Ще клекне за Северна Македония много бързо, нищо че за момента ги говори едни други, но той преди изборите друго говореше и за ваксинацията и сертефикатите. Добре че е широка коалиция и БСП и ИТН няма да отстъпят за СМ.
Например от днес. Щял да строи втори мост край Русе. Фантазия.ах-ах-ах на тяхно място се заклеват други и бройката се запазва.
малко конкретика ще вкараме ли или просто си критикуваме властта по дефолт?