Избори за Народно събрание 14.11.2021

Ще гласувам за

• ИМА ТАКЪВ НАРОД

• ГЕРБ – СДС

• БСП за БЪЛГАРИЯ

• ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

• ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ

• ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ

• ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

• ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ- НФСБ и ДРУГИ НЕИЗВЕСТНИ

• АТАКА

• ВМРО

• ВОЛЯ

• ВЪЗРАЖДАНЕ

• Бонус Партия (Жан го нема, това е най-близкото) - РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО

• Няма да гласувам

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Кирчо дали не стъпи накриво с тези зелени сертификати, май ще му изядат главата
Да, как успя точно това да сложи като най-важна точка, или от най-важните? Според мен има толкова много други проблеми, с които доста ще удари на камък, а се е хванал за нещо, което само ще настрои общността срещу него. Не знам каква точно е логиката тук, дано не прекъснат рано рано участие.

Не знам кой е този момък, но Ко речИ ко?!

Хахахахаха...АХахаха.. И аз не го знам, за пръв път го виждам и от тук разбирам за знаменитата му реч (не ги следя . Уникално е. Горкото момче наистина, но то кво прай там като е притеснителен. Но като го погледнеш от гл.т. на старите мутри...Ъ, ми пак е леш:) Навярно е супер специалист по нещо, надявам се, не го знам.

Готов съм да дам уроци за говорене пред публика на момчето. Киро да ми звънне, жена му Линда Маккензи-Петкова да направи сладки и безплатно ше обуча туй младуту момче да носи политическата отговорност с гладка и спокойна реч.
Кирчо дали не стъпи накриво с тези зелени сертификати, май ще му изядат главата
Според мен - в никакъв случай не е стъпил накриво. За да направи ква да е стъпка сам, трябва първо да притежава главата и краката си. Старите муцини не ги притежаваха относно важните неща, а Кирчо никак няма право на свои стъпки точно пък относно сертификата - глобалното топ явление от последната година.

Нещо за политиката, ама скучно, за нисък рейтинг, и старо и дълго. От един дето не ги разбира толкова много нещата, некъф специалист по математическа теория на системите и управлението, скукичка. Е тъй го лепвам да стои.
от 43:00 е второ предаване (с пикантни подробности и от седесету, от човека който е бил вътре замалко)
от 1:15:40 - трето, със забила картина до 1:53
Знам, че ще има небивал интерес, затва го добавям тва техническо инфо:):):)

Последно редактирано:
https://www.klinklin.bg/nova-tv-s-n...75yICHOeTE_VvZWQHmucxT9Uk4Yxl1nfcmUS-JM8teC1o

Тука можем цял ден да го допълваме тоя списък.
Мноо яко! Отдоле има и един коментар от 16.12.2021:
Иван
"Егати елементарната политическа глупост е това. Събрали се няколко лигави политически съмишленици и си направили класацийка. Да ви имам у мислителите… Ей сега ще ви видим как ще оценявате прислужването на медиите и угодниченето пред властта на перестройчиците или понеже вътре са „наш`те“ ще се занимавате цял живот с другите. Елементарни, злобни човечета…"

Тоя Иван е 100% гаден трол! Обичам младите нови харвардо-оксфордске комсомолце, глей кви са готени:
Тоа па Кристиянчо Шкварек ей ся го разбрах, че съществува. Не съм го проучил, ма най-вероятно е трол и той, нема кво друго да е...

Последно редактирано:
Свършиха ли парите? :) Лоша работа. :)
НЕ са свършили парите бе хора! Бойко пусна лонг на тока за да пумпне цената :) на международните пазари сега трупа яко профит хахаха

268873559_446138793822470_7606315408290732234_n.png

Предният път Радев донесе от Брюксел зеленият сертификат, след като му набиха канчето.
Сега резултатът от Брюксел е това: 'Свиквам КСНС, за да разберем защо не можем да кажем "да" на Северна Македония'

Последно редактирано:
То ми беше ясно тази американска подлога какви ще ги сътвори:
1. От ден първи започна да натиска за принудителното ваксиниране
2. Ще клекне за Северна Македония много бързо, нищо че за момента ги говори едни други, но той преди изборите друго говореше и за ваксинацията и сертефикатите. Добре че е широка коалиция и БСП и ИТН няма да отстъпят за СМ.

тея падат като круши накрая няма да им останат депутати ахахах, представявам си с какви лица са се напълнили листите им, сега като дойдат тези новите депутати нищо неразбиращи ахаха

ПП на следващите избори няма да мине 4% бариера и ще духат супата. Кирилчо Педеругов еба майката на партията. Едни големи приказки преди изборите, минаха изборите и всичко наопаки. Тия игри вече сме ги виждали. От 89 насам всяка партия играе едни и същи "Игри на глада". Тия са просто поредните, които ще са в парламента за малко. Скапани боклуци. И вота за тях ще отиде за Възраждане.

накрая няма да им останат депутати ахахах
ах-ах-ах на тяхно място се заклеват други и бройката се запазва.

ПП на следващите избори няма да мине 4% бариера и ще духат супата. Кирилчо Педеругов еба майката на партията. Едни големи приказки преди изборите, минаха изборите и всичко наопаки. Тия игри вече сме ги виждали. От 89 насам всяка партия играе едни и същи "Игри на глада". Тия са просто поредните, които ще са в парламента за малко. Скапани боклуци. И вота за тях ще отиде за Възраждане.
малко конкретика ще вкараме ли или просто си критикуваме властта по дефолт?

То ми беше ясно тази американска подлога какви ще ги сътвори:
1. От ден първи започна да натиска за принудителното ваксиниране
2. Ще клекне за Северна Македония много бързо, нищо че за момента ги говори едни други, но той преди изборите друго говореше и за ваксинацията и сертефикатите. Добре че е широка коалиция и БСП и ИТН няма да отстъпят за СМ.

Лошото е, че на мнозинството не и е ясно...

ах-ах-ах на тяхно място се заклеват други и бройката се запазва.

малко конкретика ще вкараме ли или просто си критикуваме властта по дефолт?
Например от днес. Щял да строи втори мост край Русе. Фантазия.
Към Русе пътищата са пълна скръб. В момента ни спасява, че румънците се кротнаха да пътуват заради ковида.

Горе